LifeStyle, Vedete

Mihaela Radulescu si Andreea Marin la “100%”

“Nu suntem prietene, nu ne vizitam duminica, dar suntem doua persoane civilizate si cand avem ceva de spus, ne sunam de fiecare data si lamurim lucrurile”, au declarat Mihaela Radulescu si Andreea Marin, sintetizand natura relatiei lor la emisiunea “100%” (Realitatea TV).

Cele doua dive au venit impreuna la emisiunea lui Robert Turcescu deranjate de recentele atacuri aparute in presa de scandal, in special de articolul din ziarul Averea care a scris ca cele doua vedete tv s-au batut cu maioneza.
Mihaela Radulescu a dat ziarul in judecata, iar Andreea Marin Banica ii va fi martor. Toti banii care ar urma sa fie luati de la Dinu Patriciu (patronul publicatiei) si corpul redactional al ziarului ar urma sa fie destinati unei cauze umanitare.

Mihaela Radulescu a declarat ca i-a contacat pentru explicatii atat pe directorul editorial al publicatiei Averea, Adrian Halpert, cat si pe Dinu Patriciu, dar ca nu a primit niciun raspuns clar din partea acestora. Mai mult, Mihaela spune ca Adrian Halpert i-a trimis SMS-uri in care o ameninta cu publicarea pe prima pagina a unui material care-i va afecta grav imaginea.

www.hotnews.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *