Vedete

Mihaela Radulescu povesteste “Istoria unei iubiri” alaturi de Mandinga

Mihaela Radulescu, una dintre cele mai indragite personalitati ale peisajului mediatic autohton, va juca rolul de povestitor in spectacolul “Historia de un Amor” al celei mai cunoscute trupe latino din Romania – Mandinga! Conceput sub forma unei piese de teatru muzical, show-ul “Historia de un amor” va avea loc pe 21 martie la Sala Palatului din Bucuresti si se anunta a fi o premiera pentru scena muzicala romaneasca, un melanj de muzica si dans ce surprinde istoria muzicii salsa din Cuba anilor ’60 pana in Bucurestiul zilelor noastre.

Spectacolul Mandinga de la Sala Palatului o va avea ca invitat special pe Mihaela Radulescu, vedeta acceptand rolul de povestitor in cadrul acestui proiect inedit. Cu un portofoliu ce inglobeaza o experienta vasta in domeniul televiziunii, Mihaela Radulescu s-a remarcat si ca un militantactiv al adevaratelor valori, fiind o prezenta constanta in cadrul campaniilor caritabile, de responsabilizare sociala, sau protejare a mediului inconjurator. De-a lungul carierei sale, Mihaela Radulescu si-a cucerit publicul prin emisiunea „Duminica in familie” si s-a implicat totodata in numeroase alte proiecte conexe spatiului media, fiind autoare a doua carti best-seller, „Despre lucruri simple” si „Niste raspunsuri”, si regizor al unor filme documentare printre care si cel comandat de organizatia ecologica World Wide Fund for Nature (Fondul Mondial pentru Natura) – „Ostrovul meu”.

Colaborarea cu Mandinga pentru spectacolul „Historia de un Amor” nu este prima de acest gen, vedeta fiind implicata de-a lungul timpului si in diferite productii teatrale si cinematografice, precum „Legaturi bolnavicioase”, in regia lui Tudor Giurgiu sau „Fall Down Dead”, in regia lui John Keeyes, proiecte ce i-au cultivat si mai mult gustul pentru cultura si regia spectacolului. Show-ul „Historia de un Amor” va combina elemente de teatru, muzica si dans, fiind structurat sub forma unor episoade a caror actiune se va desfasura in locuri si perioade de timp diferite: Cuba anilor ’60, Miami anilor ’80, si Bucurestiul zilelor noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *