Vedete

Mihaela Radulescu, cea mai populara vedeta din Romania

Mihaela Radulescu a reusit sa o devanseze pe Andreea Marin Banica in topul “Best of 2007” realizat de site-ul Vedeta.ro, fiind desemnata “cea mai populara vedeta din Romania” si respectiv “cea mai populara vedeta feminina de televiziune din Romania”. Desi a fost nominalizata la cinci categorii, Andreea Marin Banica nu a reusit sa castige nimic, semn ca utilizatorii care au participat la concurs au taxat-o pentru scandalul iscat in jurul campaniei de strangere de fonduri pentru fiica Lianei Stanciu si a lui Mita de la Bere Gratis.

Concursul “Best of 2007” s-a derulat in perioada 5 decembrie 2007 – 11 ianuarie 2008, utilizatorii avand posibilitatea sa propuna vedete la toate cele 24 de categorii pana pe 20 decembrie. La finalul perioadei de propuneri, s-au aprobat 76.

Pe toata perioada concursului, utilizatorii site-ului Vedeta.ro si-au putut vota vedetele preferate, avand la dispozitie 3 variante de punctaj. Astfel, primul loc a primit 5 puncte, al doilea 3, iar al treilea 1 punct.

La final, s-au inregistrat aproximativ 450 de participanti la concurs si 26.787 de voturi. Dupa incheierea concursului, 6 dintre cei mai activi utilizatori vor intra in posesia unui telefon mobil. Castigatorii vor fi anuntati pe 15 ianuarie.

Surprize
Revenind la clasamentul “Best of 2007”, la o scurta trecere in revista a rezultatelor, am observat cateva surprize.

Astfel, “cea mai sexy vedeta din Romania” a iesit Catalin Josan – castigatorul primei editii a show-ului “Megastar” de la Prima TV. El a fost desemnat si “cel mai bun interpret al anului”, devansandu-l clar pe Mihai Traistariu.

Tot doua “trofee” a obtinut si Monica Columbeanu. Ele sunt: “cea mai supraevaluata vedeta a anului” si “cel mai mediatizat cuplu al anului”.

Alte surprize s-au inregistrat la categoriile destinate celor mai bune performante actoricesti ale anului.

Desi filmele lui Cristian Mungiu si Cristian Nemescu au facut furori in 2007, cei mai buni actori au fost desemnati Maia Morgenstern si Gheorghe Dinica.

Ramanand in zona filmului, asa cum era de asteptat, “4,3,2” a fost desemnat “cel mai bun film romanesc al anului”, iar Cristian Mungiu si-a adjudecat categoria “cel mai bun regizor”.

Ultima surpriza s-a inregistrat la categoria “cea mai populara vedeta masculina de televiziune” acolo unde primele doua locuri au fost ocupate de Serban Huidu si respectiv Mircea Badea.

Andrei Vulpescu www.vedeta.ro

Citeste clasamentul final!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *