Concursuri, FILME

Michael Jackson’s This Is It – vezi filmul la Los Angeles

Michael Jackson’s “THIS IS IT’ este cel mai asteptat film – eveniment al momentului. Pelicula ofera fanilor regelui pop imagini unice din culisele pregatirilor pentru concertele pe care Michael Jackson urma sa le sustina incepand cu vara acestui an, in Londra, concerte care erau deja “sold-out”. Filmul detaliaza felul in care Michael Jackson a gandit si dezvoltat conceptul concertelor sale. Ni se arata un Michael Jackson asa cum nu a fost vazut pana acum: cantaret si dansator, dar si realizator de film, arhitect, un mare artist care isi perfectioneaza mult asteptatul show.

Utv si Vodafone, organizeaza campania “Megastar la Los Angeles” si pun in concurs doua pachete “all inclusive” la premiera mondiala a filmului, din 27 octombrie, la Los Angeles.

Un vis devine realitate pentru cei doi norocosi care vor pasi pe covorul rosu alaturi de familia Jackson, si timp de o saptamana, vor merge pe urmele artistului Michael Jackson, vizitand platourile in care a fost filmat Thriller, Muzeul figurilor de ceara de la Hollywood si pe Walk of Fame, unde vor putea atinge steluta dedicata lui Michael. Saptamana se va incheia cu participarea la cea mai mare petrecere de Halloween din lume – Hollywood Halloween Party, noaptea in care totul este permis!

Pentru a participa la concurs, fanii Michael Jackson trebuie sa intre pe utv.ro, chiar de pe telefonul mobil, pana pe 9 octombrie si sa demonstreze ca sunt cu adevarat fani Michael Jackson!
Fanii se pot inscrie in concurs cu un text, fotografie sau video – creatii proprii, reprezentari foto sau interpretari artistice prin care sa demonstreze ca sunt fani Michael Jackson. Pentru a castiga experienta inedita de la Los Angeles sau unul din pachetele surpriza de la marea lansare din Bucuresti participantii trebuie sa-si convinga cat mai multi prieteni sa–i voteze. Asta-i tot.

Si cum adevaratii fanii Michael Jackson trebuie sa aiba pe telefonul mobil un ton de asteptare cu Michael Jackson, clientii Vodafone pot accesa utv.ro de pe telefonul mobil pentru a-si descarca un ton de asteptare. In plus, doar clientii Vodafone pot vizualiza si descarca in exclusivitate trailer-ului filmului “This is it” , accesand de pe mobil utv.ro

In Romania, pelicula ruleaza incepand cu 28 octombrie si este distribuita de IntercomFilm.

Utv, lansat in 9 aprilie 2005 ca prima televiziune interactiva din Romania, este lider de piata in randul televiziunilor de profil si continua sa fie cel mai indraznet post romanesc de muzica.
Utv este inspirational, este indrumator, vorbeste despre diversitate, despre preferintele si stilul de viata al tinerilor, despre depasirea limitelor si mai ales despre libertatea de a-ti alege ce-ti doresti sa devii!
Utv este despre tine!

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.532.530 de clienti, la 30 iunie 2009. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile din lume cu aproximativ 315 milioane de clienti, la 30 iunie 2009. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si aproximativ 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.

(adresa de email este ascunsa din motive de securitate)

www.utv.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *