Vedete

Michael Jackson – eveniment la Piata Unirii 1 (Metrou)

Metrorex si Fan Club Michael Jackson va prezinta in statia de METROU Piata Unirii 1, duminica, 29 august,  incepand cu ora 18, un moment artistic in memoria celui ce va ramane in constiinta miilor de fani, regele necontestat al muzicii pop. Pentru aproximativ o jumatate de ora,  Pitata Unirii 1 va fi locul de desfasurare a unei inedite manifestari organizate si prezentate fanii din Romania ai lui Michael Jackson, un memento in onoarea inegalabilului artist Michael Jackson.

Fanii sai vor prezenta un moment artistic de dans, in statia de metrou Piata Unirii 1, incepnd cu ora 18.00. Prin acest act de comunicare vizuala se doreste sensibilizarea tinerilor utilizatori ai metroului fata de valorile promovate de marele artist, mult prea devreme disparut.
Va invitam, asadar sa ne fiti alaturi!

2 Comments

  1. Ma bucur foarte mult !! INGERUL LUMII – MICHAEL merita oricand, oriunde, orice forma de tribut, pe buna dreptate !!! Pacat ca nu va avea loc si in Romania un asemenea spectacol, pentru a ne mai alina durerea nesfarsita si adanca pricinuita de uciderea acestui INGER .

  2. eeii, ia mai terminati odata cu ,,datoriile” !! Soateti-va din cap asemenea prostii, caci INGERUL acesta nu suporta sa ramana dator cuiva !! ( Cer scuze fanilor. Am gresit comentariul, postandu-l aici in loc sa-l postez la spectacolul Cirque de solei ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *