Vedete

Michael Jackson – This is it – castigatorii

Utv si Vodafone Romania anunta castigatorii campaniei Megastar la Los Angeles si te invita la premiera filmului Michael Jackson’s This Is It, din Romania. Utv si Vodafone au demarat in data de 2 octombrie campania Megastar la Los Angeles al carei premiu consta in doua pachete “all inclusive” la premiera mondiala a filmului “Michael Jackson’s This Is It”, din 27 octombrie, de la Los Angeles.

Adelina Dinulescu ( 22 ani, Izvoarele, judetul Prahova) si Anca Manole ( 29 ani, Bucuresti) sunt cele doua fericite castigatoare ale experientei Michael Jackson’s This Is It de la Los Angeles.
Desi Adelina este si va ramane in continuare o mare fana Michael Jackson, aceasta a cedat totusi premiul ei unui bun prieten, Mircea Constantin din Ploiesti.
Timp de o saptamana, Mircea si Anca vor pasi pe urmele artistului Michael Jackson, vizitand platourile in care a fost filmat Thriller, Muzeul figurilor de ceara de la Hollywood si pe Walk of Fame, unde vor putea atinge steluta dedicata lui Michael. Saptamana lor la Los Angeles se va incheia cu participarea la cea mai mare petrecere de Halloween din lume – Hollywood Halloween Party.

Anca spune despre ea ca iubeste viata, ii plac oamenii interesanti si isi doreste sa vada cat mai multe locuri din lume. Are pe Ipod toate albumele Michael Jackson iar piesele ei favorite sunt: Smile, Man in the Mirror, In the Closet si The Girl is Mine.
Mircea este jucator profesionist de baschet si spune despre el ca in restul timpului este un tip obisnuit, activ, caruia ii place sa experimenteze lucruri noi. Motto-ul lui Mircea este Beat it, beat it, no one wants to be defeated si asta ar trebui sa spuna totul despre modalitatea in care imbratiseaza provocarile.

Experienta celor doi castigatori la Los Angeles va fi redata in emisia speciala “Pe urmele lui Michael Jackson”, imediat dupa revenirea lor in Bucuresti.
Michael Jackson THIS IS IT, cel mai asteptat film – eveniment al momentului va rula in Romania incepand din 28 octombrie.

Concursul organizat de UTV si Vodafone Romania continua si fanii se pot inscrie in concurs, chiar si de pe telefonul mobil, cu un text, fotografie sau video – creatii proprii, reprezentari foto sau interpretari artistice prin care sa demonstreze ca sunt fani Michael Jackson.
Premiile constau in 100 de bilete la premiera Michael Jackson’s This Is It, de la Movieplex, Bucuresti, din 28 octombrie.

Si cum adevaratii fani Michael Jackson trebuie sa aiba pe telefonul mobil un ton de asteptare cu Michael Jackson, clientii Vodafone pot accesa utv.ro de pe telefonul mobil pentru a-si descarca un ton de asteptare. In plus, clientii Vodafone pot vizualiza si descarca, in exclusivitate, trailer-ului filmului “This is it” , accesand de pe mobil utv.ro

In Romania, pelicula ruleaza incepand cu 28 octombrie si este distribuita de IntercomFilm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *