Concerte

Michael Bolton, o luna pana la concertul de la Bucuresti

Dupa sute de concerte sustinute in fata a milioane de admiratori, si hituri ce au revolutionat industria muzicala internationala, Michael Bolton revine in capitala pe 28 Iunie la Sala Palatului cu show-ul exceptional “The Very Bets Of Me”, eveniment sustinut in aceasta perioada si in tarile est-europene. Starul american, marturiseste ca experienta colosala nu l-a “vindecat” totusi de emotiile pe care le simte inaintea fiecarui spectacol si ca inca mai are acei “fluturasi in stomac”:

“Se intampla acest lucru pentru ca imi asum o responsabilitate imensa. Sunt un tip perfectionist. Inaintea fiecarui concert verific cu atentie sunetul pentru a reda piesele asa cum au fost inregistrate in studio.”

Concertul sau de la Bucuresti se anunta a fi exploziv, Michael Bolton promitand un recital de inalta calitate. Responsabil din fire si lipsit de superstitii, solistul se va abtine de la anumite lucruri pentru ca nu cumva sa pericliteze in vreun fel buna desfasurare a reprezentatiei.
“Desi sunt vegetarian, nu obisnuiesc sa mananc inainte de concert, pentru ca digestia multor mancaruri ma poate darama. De asemenea, pentru ca trebuie sa fiu calm si sa am mintea limpede, evit sa port conversatii emotionale cu persoanele din jurul meu.” – a declarat Michael Bolton.
Cei ce nu doresc sa rateze intalnirea cu acest romantic incurabil si sa asculte interpretarea originala a melodiilor de neuitat, precum “Said I loved you, but I lied”, “How am I supposed to live without you” sau “When a man love a women”, sunt invitati sa-si achizitioneze bilete de la Sala Palatului, Magazinele Diverta, sau online prin www.myticket.ro . Iar daca nu dispuneti de timp suficient, operatorii telefonici – The Agent.ro, va stau la dispozitie pentru livrarea acestora la domiciliu, in maxim 48 de ore. Un simplu apel telefonic la numarul 0372 753 408 , va poate ajuta sa obtineti biletul rezervat pentru concertul “The Very Best Of Me” din data de 28 Iunie.
Pretul uni bilet variaza in functie de categoria de loc dupa cum urmeaza:
Cat. I – 350 RON, Cat. II – 250 RON, Cat. III – 150 RON si 100 RON.

Parteneri Media: Antena 2, Music Channel, Sapte Seri, Stiumuzica.ro, Jurnalul National, Ring, Casa Lux, Ioana, Bucharest Herald, Port.ro, Eva.ro, Majesty.ro, 1801.ro, Hotnews.ro, Zoom TV , Casa Auto Bucuresti si Oops Media.

Eveniment organizat de TheAgent.ro in colaborare cu Europa FM, si sustinut de Optteam.

WWW.THEAGENT.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *