LifeStyle

Meli Melo – Paris deschide un nou magazin in Bucuresti

Meli Melo – Paris este acum mai aproape de femeile din Bucuresti prin deschiderea unui nou magazin. Prezent din 02 aprilie 2009 in Militari Shopping, Bd. Iuliu Maniu, nr. 546 – 560, brandul Meli Melo – Paris isi continua ascensiunea pe piata bijuteriilor si accesoriilor fantezie din Romania, transformand contextul economic actual intr-o provocare.

Te invitam sa evadezi din griul citadin si sa patrunzi in peisajul plin de culoare si viata al magazinelor Meli Melo – Paris. Te asteapta o colecyie impresionanta de bijuterii si accesorii fantezie, cu modele, forme si culori extrem de variate. Profita de toate surprizele din magazinele Meli Melo – Paris!

Date despre companie:
Compania Gamabell Exim SRL a fost infiintata in anul 1997, cu actionariat francez si si-a directionat inca de la inceput toate eforturile catre satisfacerea si loializarea clientilor prin furnizarea unor bijuterii si accesorii fantezie care respecta cele mai inalte exigente in materie de calitate si design. Compania, prin brandul sau Meli Melo – Paris, se angajeaza ferm sa se orienteze intotdeauna catre satisfacerea nevoilor clientilor sai, prin profesionalism si atitudine.
In prezent, compania Gamabell Exim SRL detine 60 de magazine deschide in Romania si Republica Moldova.
Misiunea Gamabell Exim SRL: “Exploram universul feminin si dezvoltam personalitatea femeii moderne prin provocarile modei. Oferim femeii frumusete, rafinament, eleganta si dinamism prin produsele si serviciile noastre”.

Tel. 004 021 252 10 36/63
Fax 004 021 252 10 73
www.melimelo.ro

http://www.melimelo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *