Stiri

Medicii rezidenţi pot câştiga până la 3.000 USD pe lună, în Israel

Medicii rezidenţi care vor fi selectaţi pentru bursele de trei ani la prestigiosul centru universitar al Sheba Hospital din Israel, în baza unei program organizat de către Wizrom Software şi Sheba Hospital Israel, vor primi un salariu brut lunar de până la 3.000 de dolari (2.400 de euro). Termenul de înscriere iniţial, 22 noiembrie, a fost prelungit cu cinci zile, la solicitarea medicilor rezidenţi care intenţionează să aplice, însă au nevoie de timp pentru finalizarea dosarelor.

Bursele acoperă toate costurile de cazare şi transport, plus salariul pentru cei trei ani petrecuţi ca medic rezident la Sheba Hospital, în Israel. Salariul brut lunar oferit este de 3.000 de dolari SUA (2.400 euro). Mai mult detalii despre pachetul complet de beneficii găsiţi aici. Acesta cuprinde asigurare de sănătate, cazare inclusiv pentru cupluri, asigurare de malpraxis şi altele.
„Pentru medicii rezidenţi în specialităţile neonatologie, anestezie/terapie intensivă şi patologie, aceasta este o oportunitate unică în viaţă: nu numai că veţi lucra în probabil cel mai bun spital din lume, dar veţi fi şi plătiţi corespunzător”, a declarat Eli Davidai, antreprenorul care controlează compania care sponsorizează programul de internship, Wizrom Software, unul din tre cei mai mari furnizori de soluţii ERP din România.
Programul, intitulat SHI Training Fellowship, a demarat pe 18 octombrie în România cu procedura de selecţie a celor şase candidaţi de către un prestigios Juriu. Candidaţii ideali trebuie să fie medici rezidenţi, în curs de formare în specialităţile neonatologie, anestezie/terapie intensivă şi patologie pentru a putea participa la SHI Training Fellowship. Stagiul petrecut în Israel va fi echivalat şi va fi luat în considerare la finalizarea rezidenţiatului.
Wizrom, unul dintre principalii furnizori de soluţii ERP din România, organizează acest program fără precedent de burse pentru medicii rezidenţi pentru a marca aniversarea a 20 de ani de la înfiinţare printr-un act de donaţie către comunitate, în loc să celebreze momentul într-un mod tradiţional. În acest mod, clienţii şi angajaţii Wizrom Software participă la acest efort de a da înapoi comuntăţii.
Candidaţii, exclusiv rezidenţi în neonatologie, anestezie sau patologie, trebuie să depună un dosar din care să reiasă performanţele academice, leadership-ul şi dorinţa de dezvoltare profesională şi să vorbească şi să scrie fluent în limba engleză. De asemenea, este necesară depunerea unei scrisori de recomandare din partea coordonatorului stagiilor de rezidenţiatului (prof.dr.), precum şi a unui eseu pe tema: „Medicina, o viaţă pentru o carieră provocatoare şi merituoasă”.
Dosarele se pot depune pe http://shebafellowship.com/ro, sau se pot trimite prin poştă sau e-mail (detalii pe website), până în data de 27 noiembrie 2012, ora 24:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *