LifeStyle

MEDIA GALAXY ofera noua gama de frigidere si masini de spalat Panasonic

MEDIA GALAXY anunta lansarea in premiera in Romania a noii game de frigidere si masini de spalat Panasonic. Produsele incorporeaza tehnologii avanasate de ultima ora si sunt disponibile in magazinele MEDIA GALAXY din Bucuresti (MEDIA GALAXY Orhideea, MEDIA GALAXY Feeria, MEDIA GALAXY Militari Center), Cluj-Napoca si Constanta. Lansarea a fost sincronizata in majoritatea tarilor europene pentru luna Iunie si vizeaza popularizarea brand-ului Panasonic pentru noul segment al produselor electrocasnice. De mentionat ca Panasonic are o traditie de peste 50 de ani ca producator de produse electrocasnice, dar acestea nu au fost comercializate in Europa pana in prezent.

Noile produse se disting prin cele mai bune performante tehnice incorporate precum cel mai mic consum de energie electrica, cea mai silentioasa operare si cel mai mare grad de protectie anti-bacteriana. Gama nou lansata include doua modele de combine frigorifice: NR-B30FX1 (FX1) si NR-B30FG1 (FG1), si trei modele de masini de spalat: NA-16VX1, NA-16VG1 si NA-14VA1. Conceptul definitoriu al noii game de produse Panasonic a vizat dezvoltarea unor produse care sa protejeze si sa se integreze cat mai bine in mediul inconjurator oferind in acelasi timp cele mai bune performante tehnice.

Printre revolutionarele tehnologii oferite enumeram tehnologia Inverter, care permite noilor frigidere sa controleze consumul de energie astfel incat sa mentina o temperatura optima la un consum foarte mic. Senzorii de temperatura si tehnologia de microprocesare ajuta inverterul de curent electric sa ajusteze functiile compresorului la un nivel ideal.

Modelul Panasonic NR-B30FX1 este prima combina frigorifica de pe piata cu tehnologie no-frost, cotata la clasa energetica A++, devenind astfel cel mai economic frigider de pe piata in randul produselor din aceeasi clasa.

Cele doua modele de aparate frigorifice sunt echipate cu noile panouri izolatoare U-Vacua care, spre deosebire de peretii izolatori ai combinelor frigorifice obisnuite (ce pot ajunge la grosimea de 100 mm) sunt extrem de subtiri, doar 5 mm, imbunatatind substantial izolarea de mediul exterior. Panoul din fibra de sticla izoleaza de 20 de ori mai bine decat peretii fabricati din material poliuretanic, utilizati la frigiderele obisnuite. De asemenea, cele doua modele de combine frigorifice prezinta un nivel de zgomot de numai 37 dB, fiind astfel cu 25% mai silentioase decat frigiderele no-frost similare.

Sistemul Hygiene Active combate 99,9999% dintre bacteriile ce pot fi intalnite in mod obisnuit in frigider, fiind de 1000 de ori mai eficient decat sistemele obisnuite de protectie.

Pastrarea alimentelor proaspete – din gradina la masa din sugragerie. Sistemul Panasonic Vitamin-Safe nu numai ca ajuta la pastrarea elementelor nutritive vitale, dar permite depozitarea fructele si legumele separat, la temperaturile lor ideale de depozitare. Compartimentul Vitamin Safe este optimizat pentru un nivel ridicat de umiditate iar temperatura poate fi reglata intre 0˚C si 5˚C, pentru a asigura mentinerea proaspata a legumelor si fructelor pentru un timp mai indelungat. In cazul frigiderelor traditionale, lumina din interior se stinge imediat ce inchideti usa. Insa, fructele si legumele care sunt pastrate in intuneric incep sa-si piarda vitaminele. De aceea in noile frigidere Panasonic sunt instalate doua LED-uri care lumineaza intermitent in compartimentul Vitamin Safe pentru a simula nuantele albastre si verzi ale luminii solare. Acestea continua sa lucreze chiar si atunci cand usa este inchisa. LED-urile activeaza mijloacele de aparare naturale ale fructelor si legumelor si le impiedica sa piarda vitamine. Efectul LED-urilor a fost testat si certificat de SLG, un laborator recunoscut de testare, independent.

Preturile celor doua combine frigorifice Panasonic sunt : pentru modelul NR-B30FX1 pretul este 3499.9 lei, iar pentru modelul NR-B30FG1 pretul este 2899.9 lei.

Masini de spalat – toate cele trei modele- NA-16VX1,  NA-16VG1 si NA-14VA1 sunt echipate cu tehologia 3D Sensor Wash, un sistem de control al vitezei de rotatie a cuvei, cu senzori 3D de accelerare, ce asigura o performanta deosebita in spalarea hainelor, precum si tehnologia Inverter, ce asigura un consum redus de energie si un nivel scazut de zgomot si vibratii. Spre exemplu, datorita performantelor absolut unice, modelul premium, NA-16VX1, este incadrat la clasa energetica A-20%, ceea ce inseamna ca reuseste sa consume cu 20% mai putina energie decat o masina de spalat din clasa A.

Tehnologia 3D Sensor Wash, incorporata intregii serii, ajusteaza viteza de rotatie astfel incat sa se obtina cel mai bun rezultat la spalare. Senzorul 3D complet nou analizeaza miscarea tamburului pe toate cele trei dimensiuni, detectand miscarea rufelor in masina de spalat si efectuand reglaje, permitand rufelor sa se rostogoleasca in pozitia optima. Rezultatul este cea mai buna performanta de spalare posibila – indiferent de tipul rufelor spalate.

Masinile de spalat standard se rotesc la o viteza fixa si nu se regleaza corespunzator cu necesitatile diferite ale fiecarei spalari. Senzorul 3D avansat de la Panasonic detecteaza modul in care se misca tamburul in functie de incarcare, iar sistemul de comanda a vitezei variabile foloseste aceasta informatie pentru a regla fin functionarea motorului. Acest fapt elimina incarcarile neechilibrate si previne incalcirea rufelor, creand astfel un efect de spalare trimidensional ideal. Acest lucru inseamna de asemenea si mai putine alungiri, incalciri si rufe mai putin sifonate, hainele fiind astfel protejate.

Panasonic a proiectat cele trei modele luand in considerare eficienta energetica si economica a echipamentelor, precum si usurinta in utilizare. Astfel, seria masinilor de spalat beneficiaza de sticla de protectie dublu-stratificata la usa de acces, si de tehnologia de inclinare a cuvei, fiind foarte usor de incarcat si descarcat. In plus, designul elegant transforma oricare din cele trei modele in obiecte usor de integrat, indiferent de dimensiunea sau stilul spatiului in care locuim.

Preturile noilor masini de spalat Panasonic sunt : pentru modelul NA-16VX1 pretul este 2699.9 lei, pentru modelul NA-16VG1 pretul este 2299.9 lei si pentru masina de spalat Panasonic NA-14VA1 pretul este 1999.9 lei.

ALTEX ROMANIA este liderul pietei romanesti de retail produse electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia. Suprafata comerciala totala se ridica la aproximativ 100.000 metri patrati, divizata intre 50 de magazine ALTEX si 15 magazine MEDIA GALAXY. Oferta ALTEX contine produse cu CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA, in timp ce MEDIA GALAXY se diferentiaza avand CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE.

ALTEX ROMANIA este actionar majoritar in urmatoarele companii: Complet Electro Serv – compania producatoare de echipamente IT, Cometex SA – compania de real-estate. Din grupul ALTEX mai face parte si compania de credite de consum Credex, unde 30% din actiuni sunt detinute de Raiffeisen Bank.

PR Contact:

Pentru mai multe informatii despre MEDIA GALAXY, vizitati www.mediagalaxy.ro sau contactati:

Iuliana Marcu, PR Manger Tel: 021 – 206 20 66, 0743 00 75 25,

e-mail: iuliana.marcu@mediagalaxy.ro

Despre Panasonic

Panasonic Corporation cu sediul la Osaka, Japonia, renumita pentru produsele sale sub marca Panasonic, este lider international in dezvoltarea si fabricarea de produse electronice pentru o gama variata de clienti, afaceri si cerinte industriale. Compania ocupa locul al treilea in indexul Fortune 500 Electronics & Electrical Equipment.

Reprezentantul Panasonic pe piata locala este, din anul 1996, PANASONIC ROMANIA.

Mai multe informatii despre Panasonic puteti gasi la: www.panasonic.net si www.panasonic.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *