LifeStyle

MEDIA GALAXY iti aduce parfumul diminetilor NESCAFÉ Dolce Gusto

Va amintiti parfumul unei cesti de cafea fierbinte intr-o dimineata de toamna ?

Va propunem o solutie de ultima ora pentru diminetile racoroase care vor urma.

MEDIA GALAXY lanseaza noul aparat multifunctional pentru prepararea celor mai diverse tipuri de cafea. NESCAFÉ Dolce Gusto® aduce in casa fiecaruia dintre noi aroma inconfundabila a unui Espresso.

NESCAFÉ Dolce Gusto® ofera posibilitatea de a prepara foarte simplu cele mai gustoase tipuri de cafea. In mai putin de un minut puteti obtine in orice moment al zilei o cafea aromata, clara sau cremoasa. Capsulele vidate ofera cinci variante de bauturi : Espresso, Caffe Lungo, Cappuccino, Latte Macchiato sau Chococino.

Un alt avantaj al noului produs este eficientizarea timpului pe care il petreceti pentru a prepara cafeaua. NESCAFÉ Dolce Gusto® nu necesita spalare dupa fiecare utilizare. In plus, puteti doza cantitatile pentru a obtine gustul dorit.

Designul modern al noului multifunctional este perfect adaptabil fiecarei locuinte. De asemenea, multifunctionalul este disponibil in trei culori : rosu, alb si negru.

Astfel, noul NESCAFÉ Dolce Gusto®, produs de KRUPS, schimba perceptia asupra modalitatii de petrecere a timpului liber precum si atmosfera casei.
Clientii MEDIA GALAXY pot beneficia de toate avantajele acestui sistem modern de preparare a bauturilor: inovatie, design unic, confort si varietate. Noul multifunctional NESCAFÉ Dolce Gusto® este disponibil in magazine MEDIA GALAXY din intreaga tara la pretul de 569.9 lei.

Ofera MEDIA GALAXY include in prezent peste 50 modele de filtre de cafea si expresoare cu preturi variind intre 39.90 lei si 4999 lei.

ALTEX ROMANIA este liderul pietei romanesti de retail produse electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia. Suprafata comerciala totala divizata intre 50 de magazine ALTEX si 15 magazine MEDIA GALAXY asigura o acoperire optima la nivel national. Oferta ALTEX contine produse cu CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA, in timp ce MEDIA GALAXY se diferentiaza avand CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE.

ALTEX ROMANIA este actionar majoritar in urmatoarele companii: Complet Electro Serv – compania producatoare de echipamente IT, Cometex SA – compania de real-estate. Din grupul ALTEX mai face parte si compania de credite de consum Credex, unde 30% din actiuni sunt detinute de Raiffeisen Bank.
PR Contact:

Pentru mai multe informatii despre MEDIA GALAXY, vizitati www.mediagalaxy.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *