Concerte

MASSIVE ATTACK la Bucuresti

In cadrul platformei BECK’SPERIENCE, lansata de Beck’s anul acesta in Romania, sambata, pe 2 august, Massive Attack vor sustine primul concert din cariera la Bucuresti, pe stadionul de atletism Iolanda Balas Soter.

In acest moment mai sunt disponibile la punctele de vanzare doar bilete in sectorul B al gazonului. Biletele costa 80 RON si se gasesc in Reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Hard Rock Cafe si online la www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro si www.blt.ro.

Accesul in incinta stadionului se va face incepand cu ora 18:30 prin strada Primo Nebiolo. Concertul va debuta la ora 20:00 cu prestatia solistei Martina Topley Bird urmand ca dupa aceea sa urce pe scena Massive Attack. Britanicii se pregatesc de un concert de zile mari la Bucuresti. Spectacolul lor live, cu vizualuri realizate de United Visual Artists a atras pana acum atentia fanilor din intreaga Europa, pe care Massive Attack o viziteaza in cadrul turneului de promovare a viitorului lor album.

Beck’s este berea germana numarul 1 in lume si este lider si in Romania in segmentul berilor premium internationale. Beck’s este o marca puternic asociata cu distractia si dinamismul specific tinerilor, avand un spirit liber, inovator si nonconformist. De aceea Beck’s si-a propus sa aduca inovatia si in industria de entertainment din Romania, lansand conceptul BECK’SPERIENCE.
Concertul Massive Attack din Romania este produs de Livada si One Event.

Contact:
Livada
Andi Mitoi
office (at) livada.ro

One Event
Cristian Busuioc
one (at) event.mu

Beck’s
Denisa Ardeleanu
denisa.ardeleanu (at) inbev.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *