LifeStyle

MASONII ISI SARBATORESC PATRONUL SF. ION de VARA

Ca in fiecare an Suveranul Mare Comandor al Supremului Consiliu pentru Romania, domnul Andre Pierre Szakvary, Marele Maestru al Marii Loji Nationale Unite din Romani, domnul Liviu Manecan si Marea Maestra a Marii Loji Feminine a Romaniei, doamna Anca Nicolescu au onoarea sa invite masonii si famillile lor la sarbatoarea Sf.Ion de Vara .
Sentimentele de Uniune, Fraternitate si Iubire ce exista intre diferitele Obediente masonice din Romania aduna din nou in seara de 3 Iulie, la Clubul Diplomatic din Bucuresti, reprezentanti ai diferitelor Mari Loji si Rituri, din tara si strainatate, alturi de prietenii si familiiile lor, pentru a trai impreuna explicatia acestei sarbatori a patronului Ritului Scotian Antic si Acceptat.
Pentru a putea participa la aceste Festivitati sunteti rugati sa confirmati prezenta dvs la numarul de telefon 0722 554 682 sau pe adresa electronica a Marii Loji Nationale Unite din Romania secretariatmlnur@aol.com. sau pe cea a SCR pana cel tarziu in data de 30 iunie 2009.

Supremul Consiliu al Ritului Scotian Antic si Acceptat pentru Romania
Secretariatul General
Str. MECET Nr. 21
024083 BUCURESTI
tel/fax. 021 252 13 51 mob. 0744129047
secretariatscr@aol.com
http://www.MLNUR.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *