Vedete

Masina din curtea casei "Nora pentru mama" a fost adjudecata

Gradina show-ului “Nora pentru mama”, prezentata de Gabriela Cristea, va fi mai goala, dupa ce frumoasa decapotabila Mazda MX5 a fost adjudecata sambata seara de Cristian, unul dintre participantii la emisiunea-concurs.

Gabriela Cristea a declarat: “Asa cum era normal, toti concurentii si-au dorit foarte mult masina, de aceea castigatorul s-a desemnat atat de greu. Seara de sambata a fost una cat se poate de fericita pentru Cristian si noi il felicitam pentru reusita lui”.

Sambata (16 februarie) a fost seara eliminarilor la emisiunea “Nora pentru mama”, de la Kanal D. Concurentii au primit un numar egal de piese de puzzle, iar cel care reusea sa adune toate piesele era desemnat castigatorul masinii in valoare de 70.000 de lei. Pe parcurs, concurentii si-au putut ceda piesele de puzzle, iar prin concurentilor, unele piese au inceput sa circule.

Saptamana trecuta, in topul detinatorilor de piese de puzzle se aflau Cristian, cu 32 de piese si Carmen cu 18 piese. In cursul saptamanii trecute, sora lui Cristian a contactat-o telefonic pe Carmen, in timpul emisiunii, oferindu-i suma de 2.500 de euro contra pieselor detinute. Sambata seara, Carmen a acceptat oferta, si astfel Cristian a reusit sa completeze puzzle-ul , fiind declarat proprietarul masinii.

Sursa: www.vedeta.ro 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *