MUZICA

Marius Pop reprezinta Romania la Guitar Idol 2009

Marius Pop, fiul lui Calin Pop de la formatia Celelalte Cuvinte, reprezinta Romania in finala online a prestigiosul concurs Guitar Idol 2009. El s-a inscris n aceasta lupta, la categoria jazz/fusion, cu o versiune “on steroids” a piesei First Step. Marius Pop are doar 25 ani, dar a acumulat deja o experienta muzicala de invidiat, cantand si compunand pentru formatii si solisti cum ar fi Conexiuni, Desperado sau Smiley si fiind cunoscut ca unul dintre tinerii muzicieni romani de o reala perspectiva.Ca urmare el este singurul chitarist romn care a ajuns in finala online a concursului Guitar Idol 2009 si are toate sansele sa se califice in finala live organizata la Londra in cadrul London International Music Show.

La aceasta competitie internationala s-au nscris peste 1500 de chitaristi din toata lumea. Au mai ramas 120 prinre care si Marius. Dintre acestia, doar 12 au sansa sa ajunga in finala live a concursului de la Londra.

Marius nu este la primul concurs de acest fel. In vara anului trecut a participat la Shredder Search organizat de Dean Guitars unde a ajuns intre primii 15 din peste 3000 de participanti din toata lumea. Concursul la care participa de aceasta data este cel mai important concurs de chitara al momentului, iar miza este pe masura. Daca va ajunge in finala, Marius isi va dovedi talentul in fata unui juriu format din nume celebre din industria muzicala si va avea sansa sa-si lanseze cu adevarat cariera.

Puteti sa-l ajutati pe Marius sa ajunga acolo unde merita votand pana pe 5 mai pe site-ul concursului www.guitaridol.tv, accesand link-ul de pe pagina personala www.chitarist.ro sau link-ul direct catre pagina de concurs www.guitaridol.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *