LifeStyle

Marian Voicu realizeaza interviurile Europa FM

Bucuresti, 14 Septembrie 2008 – Interviurile Europa FM revin la postul cu Cea mai buna muzica din ’80 pana azi din 15 septembrie. In fiecare seara, de luni pana vineri, de la 18:30 la 19:00, Interviurile Europa FM vor aduce in direct in studio personalitati ale vietii social-politice, culturii sau stiintei, persoane publice, artisti sau jurnalisti pentru a discuta cele mai proaspete subiecte ale zilei.

Realizatorul Interviurilor Europa FM este Marian Voicu, realizator de programe la Televiziunea Romana si jurnalist cu care Europa FM a colaborat foarte bine si in anii trecuti, chimia fiind reciproca.

“Avem incredere in Marian Voicu si in profesionalismul sau ca jurnalist, asa ca a fost optiunea la care am tinut foarte mult, cand am decis sa reluam Interviurile Europa FM.”, spune Marius Furdui, directorul Europa FM.

Prima invitata a lui Marian Voicu in studio este Melania Mandas Vergu, sef al departamentului educatie al ziarului Gandul, cu care jurnalistul si ascultatorii vor sta de vorba despre inceperea noului an scolar si realitatile din invatamantul romanesc. Luni, 15 septembrie, de la ora 18:30, imediat dupa Stirile Europa FM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *