Vedete

Maria Sharapova si Sony Ericsson prezinta prima rochie care iti atrage atentia cand suna telefonul

Maria SharapovaFaimoasa jucătoare de tenis, Maria Sharapova, şi producătorul de telefoane mobile Sony Ericsson s-au aliat cu London College of Fashion(LCF) pentru a realiza creaţii vestimentare care să pună accent pe legătura dintre tehnologie şi ultimele tendinţe din modă.

Creaţiile au fost expuse în vitrina celebrului magazin Liberty din Londra, iar Maria Sharapova a avut un rol activ în promovarea acestora.

Your browser may not support display of this image.Your browser may not support display of this image.

Sony Ericsson ÅŸi London College of Fashion

Your browser may not support display of this image.

Colaborarea dintre Sony Ericsson şi London College of Fashion s-a concretizat într-un concurs organizat pentru 80 de studenţi care s-au întrecut în a realiza creaţiile care să fie expuse în vitrina celebrului magazin Liberty. Creaţia originală desemnată câştigătoare a fost aleasă dintr-o listă de 25 de participanţi preselectaţi de juriul format din Maria Sharapova, designerul Sony Ericsson Tina Lekeberg şi profesori din cadrul London College of Fashion.

Creaţia câştigătoare

Premiul cel mare a fost oferit unei tinere de 20 de ani din Regatul Unit, Georgie Davies, studentă în anul doi in cadrul London College of Fashion. Georgie a intenţionat să găsească o modalitate prin care femeile să fie atenţionate atunci când le sună telefonul şi se află într-un club sau o locaţie cu mult zgomot. Astfel, ea a creat o rochie de coctail care se luminează discret atunci când telefonul sună.

“Sunt încântată că am avut posibilitatea de a mă implica într-un proiect inovativ care încurajează creativitatea şi elimină graniţele dintre tehnologie şi design vestimentar. De aceea, creaţia lui Georgie a reprezentat cel mai elocvent exemplu în acest sens. Este o rochie cu un design extrem de creativ iar aplicaţiile de pe ea ajută persoana care o poartă să fie alertată subtil atunci când este sunată pe telefon” a declarat Maria Sharapova.

Sony Ericsson ÅŸi Maria Sharapova

Colaborarea dintre Sony Ericsson şi Maria Sharapova a început din anul 2008 şi s-a concretizat într-o colecţie de design lansată în parteneriat cu celebra jucătoare de tenis în 2008 precum şi cu o serie de telefoane mobile care poartă semnătura acesteia. Colaborarea dintre Sony Ericsson şi London College of Fashion este menită să inspire studenţii să potenţeze legătura dintre tehnologie şi design vestimentar pentru a genera idei inovative.

“Am investit în modă pentru a putea prezice care sunt viitoarele tendinţe în design vestimentar. Atât echipa noastră de design cât şi Maria Sharapova au contribuit activ la promovarea Sony Ericsson drept o companie inovativă şi creativă. Şansa oferita studenţilor din cadrul LCF reprezintă o oportunitate pentru Sony Ericsson de a promova creaţii inovatoare pe scenele internaţionale” a declarat Aldo Ligouri, Corporate VP şi Director pentru Comunicare şi PR Sony Ericson.

Your browser may not support display of this image.Studenta premiată, Georgie Davies, a câştigat două bilete în cadrul Campionatului de tenis Wimbledon şi posibilitatea de a-şi prezenta creaţiile în parteneriat cu Ralph Lauren, în cadrul petrecerii de deschidere a campionatului de tenis. Cele două creaţii poziţionate pe locul doi au aparţinut unor studente cărora li s-a oferit, pe lângă posibilitatea de a-şi vedea creaţiile expuse în vitrina magazinului Liberty, telefoane Sony Ericsson T707, bilete pentru Săptămâna Modei la Londra şi accesorii Liberty.

Una dintre creaţiile de pe locul doi a fost reprezentată de o rochie care are ascunse camere minuscule care înregistrează locaţiile unde se află persoana care o poartă şi transmit aceste informaţii via wifi către telefonul mobil al respectivei persoane. Cea de-a doua creaţia constă într-o geantă din metal care este, în acelaşi timp, un încărcător pentru telefonul mobil.

Liberty

Magazinul Liberty, situat pe renumita stradă Carnaby, a fost dintotdeauna o declaraţie de distincţie şi de stil. Astfel, vitrina celebrului magazin a reprezentat o locaţie perfectă pentru Maria Sharapova şi Sony Ericsson.

Sony Ericsson

Sony Ericsson este o companie internaţională de top, cu vânzări de peste 100 de milioane de telefoane în 2007. Una dintre valorile de bază ale companiei este diversitatea, Sony Ericsson având reprezentanţe în China, Europa, India, Japonia şi America de Nord. Compania a fost fondată în urma unui parteneriat de 50:50 între Sony şi Ericsson, în octombrie 2001, iar sediul său central este stabilit la Londra. Pentru mai multe informaţii despre Sony Ericsson, vă rugăm vizitaţi: www.sonyericsson.com

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *