MUZICA

Maria Radu, Too late for you

Daca am crezut ca muzica romaneasca si-a pierdut din atitudine, stil sau mesaj, cineva are puterea si curajul sa ne contrazica. Cu un nou stil muzical, un look mai agresiv, o piesa puternica ce te face sa vibrezi, dar cu aceeasi voce spectaculoasa, Maria Radu revine cu single-ul TOO LATE FOR YOU. Noua piesa, o combinatie perfecta de electro-pop-rock, iti da energie inca din primul moment si nu te lasa sa stai locului pana la final.

Single-ul se bucura dj de un videoclip ce a fost filmat in epava unui avion la aproape 40 de grade C, timp de doua zile.

Cei implicati in proiect sunt niste profesionisti autentici, care au pus suflet si au facut ca totul sa mearga ca pe roate, rezultatul fiind unul de nota zece.

Dupa ce a lucrat la o televiziune din New York, a colaborat cu nume mari ale showbiz-ului international si a castigat numeroase oscaruri canadiene (The Gemini Awards) Alex Gelehrter, rezigorul clipului Too late for you, s-a reintors in Romania dupa douazeci de ani.

Maria este o persoana si o artista cu foarte mult potential, mi-am dat seama de asta imediat dupa ce i-am auzit vocea, i-am ascultat piesa si mai ales dupa ce am vazut forta pe care o emana pe scena. Pe timpul filmarilor am colaborat si comunicat extrem de bine cu ea. Tot ce s-a intamplat in acele doua zile a insemnat pasiune, creativitate si viziune. Foarte important de mentionat este faptul ca acest clip a fost filmat cu un aparat foto HD si mai mult decat atat, nu s-a folosit niciun fel de filtru, lumina fiind 100% naturala.

Din pacate, in Romania se fac o multime de clipuri cu bugete exorbitante insa mult prea putine sunt de calitate. Atat eu cat si Ionut Staicu, directorul de imagine, ne dorim sa aratam ca poti face videocipuri bune cu un buget rezonabil atata timp cat implici imaginatie si daruire iar in acest fel incercam sa ridicam standardul pietei si vom continua cu productii si mai complexe. a declarat regizorul.

Personajul principal masculin, cel care suporta acuzatiile si revolta Mariei in clip, este Vali Cosa aflat in topul primelor trei, cele mai bune modele masculine din Romania.

Pana la acest clip nu am lucrat nici cu Alex, nici cu Ionut, dar acum, dupa aceasta experienta pot spune ca pe langa doi profesionisti am descoperit si doi oameni de calitate, doi prieteni.In momentul in care esti pe aceiasi lungime de unda cu persoanele cu care lucrezi simti nevoia sa dai totul.Rezultatul este unul spectaculos. spune Maria.

Maria Radu revine in forta si promite sa-si surpinda fanii cu piesa TOO LATE FOR YOU al carei videoclip va fi difuzat in premiera, pe 11 septembrie, in cadrul matinalului Neata cu Razvan si Dani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *