MUZICA

Mari Interpreti: Dan Spataru

TVR MEDIA anunţă, cu bucurie, lansarea DVD-ului DAN SPÄ‚TARU in colecÅ£ia MOMENTE DE AUR – MARI INTERPREÅ¢I
Pe drept cuvânt, DAN SPÄ‚TARU a fost considerat unanim ‘ un adevărat fenomen de popularitate artistică…’, unul din cei mai îndrăgiÅ£i cântăreÅ£i români din toate timpurile.

TVR MEDIA vă prezintă, prin intermediul ecranului personalitatea unică a celui care ne-a încântat sufletele cu vocea sa, ne-a încalzit sufletele cu romantismul său.
DVD-ul s-a născut din imaginile cântecelor de muzică uşoară şi populară, slagăre înregistrate de-alungul a patru decenii în studiourile Televiziunii Române şi fredonate de generaţii şi generaţii de români.
DVD – ul are o durată de 118 minute ÅŸi cuprinde peste 50 de cântece, toate devenite ÅŸlagăre, prin harul său, alături de duete cu mari interpreÅ£i: Margareta Pâslaru, Mihaela Mihai, Doina Spătaru, Ileana Sărăroiu.
„Dan, cel cu haruri fără seamăn, va dăinui în inimile milioanelor de anonimi, prin sinceritatea răscolitoare şi simpliatatea nobilă. Oamenii scriu şi acum, cu emoţie la radio pentru că Dan Spătaru este al lor şi vor să-i audă în continuare glasul şi slagărele care le-au rămas în suflet.” Titus Andrei

DVD-ul “MOMENTE DE AUR – MARI CÂNTÄ‚REÅ¢I – DAN SPÄ‚TARU” se află pus în vânzare la magazinele de specialitate. Se poate comanda ÅŸi on line pe site-ul www. tvrmedia.ro sau la telefon 021-317.45.91 ( orele 9.00-17.00)

TVR Media este cel mai important editor de programe de televiziune şi de arhivă pe suport DVD din România. Printre proiectele lansate de TVR MEDIA se numără seria de filme de arhivă realizate pe baza operei lui I.L. Caragiale – Filme de Colecţie, seria Teatrul Naţional de Televiziune; Maeştrii Muzicii Populare sau colecţia de 10 DVD-uri cuprinzând 36 de episoade din documentarul “Memorialul Durerii”.

Cristina Enescu
Marketing & PR Manager

www.tvrmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *