Evenimente

Marea Imbratisare: pe 20 mai

Pe 20 mai are loc al treilea eveniment Imbratisari Gratuite (Free Hugs) organizat de noi, si care va avea loc in 111 orase din Romania. De ce organizam acest eveniment? In lumea in care traim, oamenii sunt din ce in ce mai distanti si uita cat este de simplu si cata bucurie poate aduce o imbratisare sincera. Pe 20 mai, sustinem apropierea intre oameni, intoarcerea la valori si afectiune.

Nu am vrea sa ne pierdem in detalii, ca atare, am pregatit un ghid care va ajuta pe oricine sa inteleaga mai bine ce se va intampla pe 20 mai. Ia-ti prietenii si pancarta Imbratisari Gratuite si iesi in centrul orasului pe 20 mai! Locurile de intalnire vor fi afisate pe freehugs.lumebuna.ro/2009/04/14/locul-de-intalnire.

Vrei si tu sa fii volunar si sa oferi Imbratisari Gratuite? Crezi ca poti sa schimbi lumea in care traiesti si vrei sa ai puterea de a o face? Atunci implica-te! Inscrie-te acum pe freehugs.lumebuna.ro/inscriere si alatura-te echipei imbratisatorilor! Iti garantam ca iti vei aminti mereu de prima imbratisare pe care ai dat-o din suflet unei persoane pe care nu o cunosteai.

LumeBuna.ro, primul portal din Romania care promoveaza exclusiv stiri pozitive, a fost lansat pe 3 martie 2008. Intr-un an, acest proiect de voluntariat a crescut si a cunoscut oameni care impartasesc viziunea LumeBuna.ro. Impreuna am organizat alte doua evenimente Imbratisari Gratuite, care au foarte apreciate atat de cei care au initiat imbratisarea dar si de cei care au primit-o. Poti citi aici mai mult despre ce inseamna Imbratisari Gratuite pentru cei care au participat la evenimentele anterioare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *