FILME

Maraton Anatomia lui Grey

GREY'S ANATOMY - "The End is the Beginning is the End" - Meredith, Derek, Cristina and Arizona receive big news regarding the plane crash lawsuit, Richard avoids Catherine's romantic advances and Jackson takes on one of Mark Sloane's old patients. Meanwhile, Derek begins recovery on his hand, on "Grey's Anatomy," THURSDAY, JANUARY 17 (9:00-10:02 p.m., ET) on the ABC Television Network. (ABC/DANNY FELD) ELLEN POMPEO, SARAH DREW, SANDRA OH

Vă era dor de McSteamy, de Lexie Grey, de tatonările dintre Cristina și Owen sau de Teddy? DIVA vă invită la un maraton al sezonului 7 al serialului Anatomia lui Grey! Duminică, 19 iunie și luni, 20 iunie, de la ora 10:00, urmăriți toate cele 22 de episoade ale acestei serii pline de răsturnări de situații.

În seria a șaptea a serialului Anatomia lui Grey, rezidenţii din anul 4 află că postul de rezident-şef este pus la bătaie şi încearcă să găsească metode de a ieşi în evidenţă. April Kepner şi Jackson Avery se mută cu Meredith şi Derek, alăturându-se „găştii”, Alex Karev este, în sfârşit, sigur că vrea să devină medic pediatru, iar Teddy ia o decizie pripită, pentru a ajuta un pacient care are nevoie de o operaţie pe care nu şi-o permite. Cristina – care se căsătoreşte, în sfârşit, cu Owen – pare a fi cea mai afectată de atacul armat din sezonul precedent, iar drumul ei spre recuperare este unul lung. Meredith și Derek încearcă să facă un copil, dar şansele nu sunt în favoarea lor, aşa că iau în considerare adopţia.

Relaţia dintre Callie şi Arizona este plină de probleme în sezonul 7 din Anatomia lui Grey: când Arizona primeşte o bursă şi pleacă în Africa, Callie trece peste despărţire culcându-se cu Mark, apoi – la întoarcerea Arizonei – află că este însărcinată. Sezonul şapte conţine şi primul episod muzical al serialului, care este strâns legat de Callie: ea şi Arizona au un accident de maşină, viaţa gravidei şi a bebeluşului sunt puse în pericol, iar Mark şi Arizona sunt forţaţi să decidă pe care o vor salva.

În Anatomia lui Grey, doctorii de la Spitalul Seattle Grace au de-a face cu consecințele vieții sau ale morții zi de zi și fiecare dintre ei găsește în ceilalți sprijinul, prietenia și, uneori, mai mult decât atât.

Urmăriți maratonul sezonului 7 al serialului Anatomia lui Grey duminică, 19 iunie și luni, 20 iunie, de la ora 10:00, numai la DIVA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *