Concerte

Manu Chao se pregateste de concert cu preparate traditionale romanesti


Cu doar cateva zile inainte de concertul Manu Chao La Ventura, echipa de productie a evenimentului pune la punct toate detaliile pentru a-l face pe artist sa se simta ca la el acasa.

Manu Chao nu este deloc pretentios in ceea ce priveste transportul, acesta sosind in tara noastra cu autocarul! Echipa sa a solicitat ca atat artistul, cat si cei care il insostesc pe tot parcursul turneului La Ventura sa fie cazati la un hotel dintr-o zona rezidentiala a Bucurestiului, unde camerele sa fie cat se poate de primitoare si comode. De asemenea, staff-ul lui Manu Chao si-a exprimat dorinta de a incerca in backstage atat mancarea romaneasca cat si bautura traditionala, astfel ca in culise vor fi pregatite si cateva sortimente de palinca si tuica autohtona. Pe langa acestea, artistul a solicitat multe fructe, atat proaspete cat si confiate, peste afumat, maslinele verzi, usturoi si multe prajituri. Nu trebuie sa lipseasca nici radacina de ghimbir, alaturi de lamaie si mierea de albine bio din care artistul sa isi poata prepara singur ceaiul de ghimbir, benefic pentru voce. Trei membri din staff-ul artistului sunt vegetarieni, drept urmare din meniu nu trebuie sa lipseasca nici preparatele vegetariene.

Show-ul Manu Chao La Ventura va avea loc sambata, 16 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti. Accesul in sala de spectacol se va face incepand cu ora 19:00, in jurul orei 20:00 fiind programat sa inceapa concertul trupei Madame Hooligan, urmat dupa o scurta pauza de show-ulManu Chao. Ultimele biletele pentru Manu Chao La Ventura mai pot fi achizitionate la o singura categorie de pret, respectiv 108 lei, suma la care se adauga costul serviciilor de ticketing din magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, The Ark (Uranus 150) si Sala Palatului unde in functie de disponibilitate, se vor putea gasi si in seara spectacolului, evenimentul fiind organizat de Emagic si sustinut de Grolsch.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *