Concerte

Manu Chao La Ventura la Bucuresti, ultimele bilete

Au mai ramas doar cateva zile pana la concertul Manu Chao La Ventura, ce va avea loc sambata, 16 aprilie, pe scena Salii Palatului din Bucuresti. Noul turneu al artistului este dedicat in special fanilor infocati, cu un pret al biletelor mult mai mic decat cel obisnuit, majoritatea concertelor din turneu desfasurandu-se cu casa inchisa. Numaratoarea inversa a inceput si pentru show-ul de la Bucuresti, cei care inca nu si-au achizitionat bilet mai avand doar cateva zile la dispozitie pentru a o face, in prezent mai fiind disponibil doar un numar limitat de locuri.

Cap de afis al editiei din anul 2008 a festivalului B’ESTFEST, Manu Chao a impresionat prin energia show-ului, tinandu-si publicul in priza pe tot parcursul concertului si promitand ca se va intoarce in Romania. Anul acesta artistul isi respecta promisiunea si revine la Bucuresti cu un nou show, Manu Chao La Ventura, din care nu vor lipsi improvizatiile muzicale si bineinteles arhicunoscutele hit-uri „Me gustas tu”, „Desaparecido” sau „Bongo Bong”. Concertul de sambata, 16 aprilie, de la Sala Palatului face parte din noul turneu balcanic al artistului, dedicat celor mai devotati fani Manu Chao, show-urile din acest turneu avand loc in sali cu un numar limitat de locuri si cu pretul biletelor mult mai mic decat de obicei.
Turneul a inclus pana acum Slovenia, Croatia, Serbia, Bosnia, Albania, Kosovo, majoritatea concertelor fiind sold-out. Manu Chao La Ventura va ajunge in zilele urmatoare si in Albania, Bulgaria, Turcia si Romania.
Concertul de la Bucuresti va fi deschis de Madame Hooligan.

Biletele pentru Manu Chao La Ventura pot fi achizitionate la o singura categorie de pret, respectiv 108 lei, suma la care se adauga costul serviciilor de ticketing. Ultimele bilete sunt disponibile pe www.myticket.ro, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului si The Ark (Uranus 150). Evenimentul este organizat de Emagic, si sustinut de Grolsch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *