Concerte, MUZICA

Mandinga la munte si la mare

Pentru cei mai multi dintre noi, vara inseamna program mai lejer, repaus mai mult, distracti si… vacanta! Pentru Mandinga, vara inseamna multe plimbari prin toata tara, adica multe concerte. De la munte la mare si viceversa s.a.m.d., Mandinga canta pretutindeni.

Pentru prima data in aceasta vara, trupa ajunge pe litoral vineri, 11 iulie, pentru ca incepe Super Carnaval Latino la “Wave Beach”! Este un concept pe care clubul de pe plaja il promoveaza in premiera in Romania: concerte fierbinti si dansuri latino chiar in mijlocul multimii, pe nisip! Seria concertelor deschisa de Mandinga va continua toata vara si cu alte trupe de gen. Mandinga Fiesta Caliente este show-ul pe care il prezinta cei zece muzicieni si doua dansatoare care formeaza Mandinga, un spectacol in adevaratul sens al cuvantului, structurat in trei parti si cu o durata pe masura: 3 ore! Tony si El Nino se vor prezenta in postura de DJ. Ei promit ca vor rula ritmuri proaspete – cubaneze, latino si alte soiuri, in asa fel incat sa convinga toate fetele sa danseze :).

In continuare, Scoala de Dans “Friends & Family” va conduce multimea deja aflata deja pe ringul de dans, catre un alt nivel: profesionism! Cu lectii si demonstratii de salsa, ei sunt convinsi ca ii vor face pe toti sa danseze cu tot trupul si inima.

Trupa Mandinga incheie seara de pe plaja cu un concert fierbinte ca nisipul la pranz. Garantia unei seri de neuitat sunt: “Donde”, “Chico Rico”, “Muevete” sunt cantece deja stiute de toata lumea, chiar daca albumul “Donde” nu a fost inca lansat, hituri ca “Soarele meu” sau “Cand sunt cu tine”, plus o portie sanatoasa de dans hot hot direct din Cuba, avandu-i ca protagonisti pe Tony, El Nino, Alejandro, Omar Secada.

In numeroasele drumuri prin tara, cei 12 Mandinga se vor opri la Targu Mures, pe 26 iulie, la cel mai cool festival: PENINSULA! Chiar daca este un festival dominat de rock, organizatorii au invitat Mandinga – o trupa latino, chiar singura trupa latino – pentru ca “in cazul lor nu conteaza genul muzical abordat, ci show-ul pe care il fac”. Asadar, intre 22.30 si 00.00 pe MS Stage, evolueaza Mandinga, o dedicatie pentru iubitorii de muzica, dans si distractie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *