Concerte

MAMMA MIA…I LIKE CHOPIN

Centrul Cultural Mihai Eminescu si LSP STONE MEDIA EVENTS au placerea sa va invite sambata, 25 aprilie 2009, ora 20, la deschiderea sezonului de spectacole al Teatrului de Vara Mihai Eminescu din Bucuresti
Acest prim spectacol, \’MAMMA MIA…I LIKE CHOPIN\’, ne propune o intalnire inedita cu Gazebo, artistul care a facut furori in anii 80 cu megahiturile “I like Chopin” si “Lunatic”, prezent pentru prima dată în România si o formatie de “tribute music”, ABBA 99, singurul grup recunoscut de formatia suedeza, care le-a dat permisiunea sa interpreteze intreg repertoriul ABBA si chiar sa prezinte pe scena parti din spectacolele istorice ale grupului.
Vineri 24 Aprilie, cu incepere de la ora 17:00, Gazebo este invitatul special al Antenei 1, la emisiunea lui Madalin Ionescu, \’Acces Direct\’.

Biletele au preturile cuprinse intre 50 şi 100 de lei şi se găsesc la Amfiteatrul Eminescu, Sala Palatului, Teatrul Naţional, reţeaua Germanos, www.bilete.ro, www.eventim.ro şi www.biletedelatati.ro.

GAZEBO
Paul Mazzolini, pe nume de scena GAZEBO, este nascut la Beirut in 18.02.1960, fiu al unui diplomat italian si al unei cantarete americane.
La 10 ani incepe sa cante la chitara, abordand apoi genuri muzicale diferite, de la jazz la rock si chiar punk-rock.
In 1983 publica primul hit “Masterpiece”, urmat in vara aceluiasi an de cel mai mare succes al sau “I like Chopin”, devenit unul din cantecele de referinta la nivel mondial. Primul album, “Gazebo”, daruieste iubitorilor muzicii alte doua hituri, “Lunatic” si “Love in your eyes”, care ii aduc consacrarea definitiva in toata lumea.
De atunci, Gazebo a publicat 10 albume ( ultimul, “The Syndrone”, in 2008), cu care a vandut peste 10 milioane de copii.

ABBA’99
ABBA’99 este singurul grup recunoscut de formatia suedeza care le-a dat permisiunea sa interpreteze intreg repertoriul Abba si chiar sa prezinte pe scena parti din spectacolele istorice ale grupului.
Grupul este format din sase muzicieni de mare talent si respecta intrutotul reteta originala ABBA, cu cele patru voci, la care s-au adaugat un basist si un tobosar.
Rickie Kinnen (Agnetha), Tina Frank (Anni-Frid), Mani Gruber (Bjorn), Michi Blumel (Benny), alaturi de Andi Bauer si Dorino Goldbrunner, reusesc sa ofere publicului o ora si jumatate de spectacol live in care cei care iubesc Abba vor fi fericiti reascultand cele mai mari succese ale grupului, iar cei mai tineri vor decoperi o muzica care ii va fascina intr-o clipa.

Biletele au preturile cuprinse intre 50 şi 100 de lei şi se găsesc la Amfiteatrul Eminescu, Sala Palatului, Teatrul Naţional, reţeaua Germanos, www.bilete.ro, www.eventim.ro şi www.biletedelatati.ro.

tel 021 322 69 57
http://www.centruleminescu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *