CARTE BUNA

“Magie si nebunie”, cea mai cuprinzatoare biografie a lui Michael Jackson

Saptamana Financiara si Editura Litera va daruiesc, pe 17 august, un bestseller exploziv: „Michael Jackson – Magie si nebunie”, cea mai cuprinzatoare biografie a megastarului, care include si doua capitole scrise dupa moartea acestuia.

Remarcabila, obiectiva, documentata atent si scrisa impecabil, cartea jurnalistului J.Randy Taraborelli – considerat „autoritatea suprema” in ceea ce priveste biografia lui Michael Jackson– ofera dezvaluiri surprinzatoare din culisele scandalurilor care au marcat viata si cariera artistului.

„Nu a mai existat cineva ca Michael si, cu siguranta, nimeni nu va putea sa-i ia vreodata locul. Da, a avut demonii lui. Ca noi toti, a avut defectele lui. Mai ales ultimii cincisprezece ani din viata lui au fost foarte dificili. ÃŽnsa sper ca si-a gasit pacea. Eu nu mi-am gasit-o, însa. Ce putin nu acum. Si, în sufletul meu, stiu ca lucrurile nu vor mai fi niciodata la fel…fara Michael”, marturiseste autorul.

„Michael Jackson – Magie si nebunie” este o carte scrisa in timp, aparand in patru editii succesive, imbunatatite si completate, in perioada 1991-2004. Editia actuala a fost completata dupa moartea lui Michael Jackson, dupa un tur al faimoasei proprietati Neverland. Taraborrelli a fost unul dintre putinii jurnalisti admisi la Neverland si in timpul vietii lui Michael. De altfel, in cei peste 30 de ani in care a urmarit viata si cariera lui Michael, Taraborrelli s-a apropiat foarte mult de cel supranumit „Regele muzicii pop” si de familia acestuia. Incepand cu 1978, jurnalistul a scris sute de articole si a realizat nenumarate interviuri in exclusivitate cu Michael sau cu apropiatii sai, a fost in studio la momentul inregistrarii albumului „Thriller” dar si in primavara lui 2005, cand acesta a aparut in fata tribunalului din Santa Monica.

Citeste mai mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *