LifeStyle

Maestrul bucatar Horia Virlan si DAAS Romania au fost gazdele SMART COOKING SEMINAR la Mamaia

Maestrul bucatar Horia Virlan, unul dintre cei mai cunoscuti bucatari din Romania si gazda emisiunii Cireasa de pe tort de la Prima TV, a sustinut pe 19 martie 2009 o serie de 4 demonstratii de arta culinara in cadrul SMART COOKING SEMINAR, organizat de DAAS Romania in colaborare cu Food & Bar Magazine la Mamaia. Cu aceasta ocazie au fost prezentate ultimele noutati si solutii privind prepararea alimentelor in restaurante.

Horia Virlan a pregatit un meniu variat, cat sa multumeasca pe toata lumea. Bucatele, de la preparate pentru micul dejun cum sunt crenvurstii si omleta pana la coaste de vita in Feteasca Neagra cu buchetier de legume si file de somon pe pat de ierburi cu orez salbatic au incantat simturile invitatilor. Toate acestea si multe altele au fost pregatite in cuptorul profesional marca LAINOX, adus pe piata echipamentelor horeca de la noi exclusiv prin DAAS Romania.

Prin intermediul celor 4 sesiuni, Horia Virlan a prezentat sistemul de gatit inteligent al cuptorului LAINOX, pregatind alimentele la temperatura joasa, in abur, in aer uscat si in sistem combi (uscat cu abur cald).

Evenimentul s-a bucurat de prezenta presei locale si nationale si a numerosi specialisti bucatari si manageri de restaurante si hoteluri din Constanta si nu numai, dornici sa afle de la Horia Virlan secretele succesului in bucatarie.

DAAS Romania este unul dintre principalii furnizori de echipamente pentru industriile horeca si retail din Romania si unic importator al grupului EPTA (frig comercial), CEFLA (rafturi pentru spatii comerciale), UBERT, MARENO, FRIULINOX, OEM, LAINOX (echipamente bucatarii profesionale), FRIGOMECCANICA (baruri profesionale) PIAZZA (accesorii pentru bucatarie) pentru Romania.


http://www.daas.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *