Concerte

Madonna: pregatiri pentru concert

A mai ramas doar o saptamana pana cand “regina muzicii pop” va concerta in Romania, pentru prima data in cariera sa, iar pregatirile pentru concert au intrat deja in linie dreapta. Dupa ce a calatorit prin toata lumea cu cel mai bine vandut turneu din istorie al unui artist solo, “Sticky & Sweet Tour”, Madonna va ajunge si in Bucuresti, pe 26 august, in cadrul unui eveniment Vodafone Best Music, promovat de Live Nation si organizat de Emagic.

Saptamana viitoare Madonna va sosi in Romania cu cea mai impresionanta productie de spectacol a momentului! Pregatirile au inceput deja in Parcul Izvor din capitala, anuntand o productie de neegalat pana la acest moment la noi in tara, un adevarat “orasel” dedicat in intregime concertului Madonnei. Show-ul din 26 august va stabili noi recorduri pentru industria de live entertainment din Romania in ceea ce priveste resursele implicate: scena, alcatuita din doua module, cantareste 100 de tone si va necesita o suprafata de amplasare de marimea unui stadion (100 m x 50 m)! Echipa de productie ce va ajunge la 1200 de oameni, 200 dintre acestia facand parte din staff-ul tehnic al turneului, include persoane din toate colturile lumii: Germania, Marea Britanie, Italia, Rusia, SUA, Mexic, Noua Zeelanda si chiar Japonia.

Pentru concertul Madonnei vor fi folosite peste 100 de camioane – dintre care 15 doar pentru scena si 4 pentru garderoba, cate unul pentru fiecare episod al spectacolului divei! La toate acestea se mai adauga alte 12 motostivuitoare, 30 vehicule ATV , 4 macarale (doua de 100 tone si doua de 50 tone fiecare) pentru ridicarea scenei, 60 de containere si peste 30 de corturi pentru amenajarea unei suprafete de 3.500m2 de backstage (culise si birouri)! Doua dintre camioanele turneului sunt dedicate exclusiv elementelor de decor, echipamentelor de gimnastica si ustensilelor de bucatarie, din echipa Madonnei facand parte si antrenorul si bucatarul personal!

Toti fanii Madonnei isi pot vedea idolul la Bucuresti, pe data de 26 august unde artista va sustine un concert spectaculos in Parcul Izvor. Parte a seriei Vodafone Best Music, promovat de Live Nation si organizat de Emagic, concertul Madonnei face parte din cel mai bine vandut turneu din lume, “Sticky & Sweet Tour”. Biletele ramase disponibile mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta sau online, de pe www.myticket.ro, la urmatoarele categorii de pret: 120 lei (Gazon B), 160 lei (Gazon A), 600 lei (Gold Bar) si respectiv 800 lei (cele VIP).

Ca urmare a depistarii unor cazuri de falsificare a biletelor pentru concertul Madonna, organizatorii ii sfatuiesc pe interesati sa achizitioneze bilete numai de la punctele de vanzare autorizate, respectiv din reteaua magazinelor Diverta sau de pe site-ul www.myticket.ro. Cei care au cumparat deja bilet de la alte puncte de vanzare decat cele mentionate mai sus, pot verifica autenticitatea acestora accesand site-ul www.myticket.ro/madonna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *