Vedete

Madalin Ionescu pleacă de la Acces Direct

Prezentatorul emisiunii “Acces Direct” de la Antena 1 i-a supărat atât de tare pe şefii săi implicându-se într-o relaţie amoroasă extraconjugală cu colega lui de platou Cristina Şişcanu, încât a fost pus pe bară, zice Adevarul. Din toamnă, emisiunea va fi prezentată de fosta ştiristă de weekend Simona Gherghe, anunţă conducerea televiziunii prin intermediul unui comunicat.

“Începând cu această toamnă, telespectatorii o vor putea urmări pe Simona Gherghe în calitate de moderator al show-ului Acces Direct. Din 30 august, celebra jurnalistă îşi va dedica cariera unei noi provocări.(…) Mădălin Ionescu rămâne în echipa Intact şi va reveni alături de telespectatori cu un proiect nou”, arată documentul citat.

Potrivit Cancan, însă, an alt motiv pentru care Mădălin a fost eliminat a fost şi atitudinea lui din ultimul timp, în mod special aroganţa cu care îşi trata colaboratorii, dar chiar şi superiorii. “Nimeni nu se mai înţelegea cu el. I se urcase teribil succesul la cap, îşi “otevizase” emisiunea, aşa că a fost tras pe bară până îşi revizuieşte comportamentul”, ne-a declarat pentru respectiva publicaţie o sursă din post.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *