Evenimente

Machiajul de zi si de seara pe intelesul tuturor

Fundatia Calea Victoriei va invita sambata, 18 iunie, la un atelier practic despre Machiajul de zi si de seara pe intelesul tuturor cu lectorul Silvia Timofte.

Temele celor 3 ateliere vor fi abordate intr-o zi in cadrul unui atelier de 6 ore. Va fi o pauza de masa de la 14:00 la 14:30.

Chiar daca ne machiem singure de ani intregi, chiar daca suntem inconjurate de reviste care ne dau sfaturi despre cum sa aplicam fardul de pleoape si ce este la moda in acest sezon, pare ca ne raman mereu cateva intrebari despre aplicarea corecta a machiajului sau adecvarea tendintelor la stilul si fizionomia noastra.

Acest curs introductiv in automachiaj poate fi prilejul pentru a lamuri toate acele intrebari pe care le aveti despre tehnicile si produsele de machiaj, dar si pentru a invata lucruri noi care sa va ajute sa scoateti in evidenta atuurile fizionomiei dumneavoastra.

Pe parcursul celor 3 ateliere practice vom invata cum sa ne ingrijim si sa ne pregatim tenul pentru aplicarea produselor de machiaj, cum sa alegem produse de machiaj adecvate tipului nostru de ten si cum sa le aplicam. Vom exersa impreuna tehnicile de aplicare a produselor de machiaj, vom invata ce pensule si aplicatoare se folosesc pentru fiecare produs si pentru fiecare zona a fetei si vom experimenta cu culori, invatand ce ni se potriveste si ce nu ni se potriveste in functie de stilul personal si de fizionomia noastra.

Vom aprofunda doua tipuri fundamentale de machiaj: machiajul de zi si machiajul de seara, pentru a stapani cat mai bine atat realizarea unui look natural, care lasa iluzia ca nu am folosit niciun produs de machiaj, cat si realizarea unui look dramatic, adecvat iesirii in oras sau la o ocazie speciala.

Machiajul de zi si de seara ne vor oferi ocazia sa discutam si despre tendintele in machiaj pentru primavara anului 2011, intr-o prezentare care va analiza moda de pe catwalk si noile produse de machiaj lansate pe piata. Astfel, vom discuta si vom explora impreuna modalitati de adecvare a noilor tendinte la ceea ce ne place si ni se potriveste, la garderoba noastra si la situatiile din viata de zi cu zi.

Atelierul 1: Tehnici de baza in machiaj

Ingrijirea tenului si produsele de ingrijire a tenului.
Pregatirea tenului pentru aplicarea machiajului curatarea si hidratarea tenului.

Aplicarea bazei de machiaj fond de ten, corectoare si iluminatoare, pudra.
Tehnici de realizare a machiajului.

Atelierul 2: Machiajul de zi

Realizarea machiajului de zi. Machiajul ochilor, obrajilor si a gurii in machiajul de zi.
Look-ul natural.
Tendinte si culori la moda pentru machiajul de zi primavara 2011.

Atelierul 3: Machiajul de seara

Realizarea machiajului de seara. Adecvarea machiajului ochilor, obrajilor si a gurii pentru ocazii speciale.
Look-ul dramatic.

Tendinte si palete de culori la moda pentru machiajul de seara primavara 2011.

Lector: Silvia Timofte
Cost: 200 ron (inclusiv materiale de lucru)
Numar maxim persoane: 15
Locatie: Fundatia Calea Victoriei, Str. Caimatei nr. 20, etaj 3
INSCRIERI LA CONTACT@VICTORIEI.RO

CONTACT@VICTORIEI.RO
sandra@victoriei.ro
http://www.victoriei.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *