LifeStyle

Ma implic pentru tine!

Simbata 17 iunie 2006, la Tabara de agrement Ciric, se va desfasura intilnirea cu circa 100 de beneficiari ai Fundatiei ADV, finantatori, voluntari si mass media. Evenimentul marcheza finalul anului scolar si la el vor participa si cei doi actori sociali importanti care sustin campania “Ma implic pentru tine!”, prefectul judetului Iasi, Radu Prisacaru si directorul Spitalului de copii “Sf Maria” , prof. univ.dr. Marin Burlea.

Aceste personalitati iesene sunt pentru doua saptamani purtatorii de mesaj ai campaniei “Ma implic pentru tine!”.

Dupa ce luni, 12 iunie 2006, impreuna cu echipa de campanie formata din jurnalisti si reprezentanti ai Fundatiei “Alaturi de Voi”, domnii Radu Prisacaru si Marin Burlea au participat la o întalnire cu elevi din clasele a IX si a XI- a de la Liceul Miron Costin, acum vor fi in randul voluntarilor ADV in organizarea picnic-ului pentru copii.

Intilnirea de la Ciric este un prilej de distractie dar si un act cetatenesc de implicare din partea acestor personalitati care vor demonstra ca stiu sa petreaca citeva ore impreuna cu beneficiarii ADV, comunica cu ei, le pot impartasi problemele si ii pot sprijini. In programul intilnirii de sambata se afla si ecologizarea zonei (impreuna cu un grup de copii de la Liceul C. Negruzzi), concursuri si jocuri distractive, vizionarea unui film.

Mentionam ca timp de un an, la fiecare doua saptamani, alti actori sociali importanti se vor implica in acesta campanie care a fost lansata la 1 iunie 2006, primii ieseni care au acceptat sa fie purtatorii de mesaj ai campaniei au fost omul de afaceri Danut Prisecariu si Teodora Adina Munteanu, 9 ani. Mai multe informatii privind campania se pot obtine la numarul de telefon: 0232-275568, 313214, 0745-609209, e-mail: advis@rdslink.ro, office@alaturidevoi.ro, persoana de contact: Angela Achitei, director naþional executiv ADV sau la telefon 0740-513864, e-mail: mihaela_munteanu@yahoo.com, persoana de contact Mihaela Steliana Munteanu, director de campanie „Ma implic pentru tine!” sau la telefon 0788-388974, reporter_evenimentul@yahoo.com, persoana de contact Cristina Mihaila, asistent de proiect sau pe site-ul campaniei- www.maimplicpentrutine.alaturidevoi.ro

Telefon: 0232 – 275 568
Email: office@alaturidevoi.ro
Adresa web: http://www.maimplicpentrutine.alaturidevoi.ro