Evenimente

LuxuryDays 2009

Cea de-a saptea editie LUXURYDAYS, evenimentul anual business dedicat industriei de lux, a debutat ieri, 17 Martie, participarea din prima zi fiind peste asteptarile noastre. Prima zi LUXURYDAYS a inclus si primul seminar de business dedicat industriei de lux din Romania

LUXURYDAYS 2009 s-a bucurat in cursul zilei de ieri de prezenta leading speaker-ului DAVID PILNICK, Senior Vice President SAKS FIFTH AVENUE, cea mai mare retea mondiala de department store-uri de lux din lume. Dl Pilnick si-a exprimat in cursul primei zile a LUXURYDAYS interesul companiei pentru Romania, fiind in ”lucru” cateva locatii si propuneri de parteneri locali.

Panel-ul de speakeri a mai inclus in prima zi Brand Manager-ul AUDI Romania, Marketing Manager, L’OCCITANE, Manager CANALI Romania, Director AIR FRANCE Romania, Director DAVINO, Director General DAVIDOFF Romania (Royal Cigars). Vorbitorii si-au reafirmat intentiile de a continua investitiile in Romania, in ciuda situatiei economice. Tonul optimist a fost dat si de analizele de piata prezentate de CPP, inclusiv raportul de piata pe 2008.

In premiera, CPP a prezentat primul review al unui segment de industrie de lux din Romania, fiind vorba de moda masculina de lux. Locul intai a fost ocupat de Ermenegildo Zegna, prin Alsa Group.

In cea de-a doua zi, 18 Martie, CPP va prezenta si primul review pe segmentul de hotelarie de lux din Bucuresti. Primul loc a fost adjudecat de JW Marriott, fiind urmat de Grand Plaza Howard Johnson si Athenee Palace Hilton. Ultimul loc este detinut de Hotelul Capsa. Review-ul a fost realizat prin mystery shopping consultantii CPP testand in mod direct serviciile hotelurilor. Au fost de asemenea luate in calcul si sondajele CPP in randul clientilor fideli ai hotelurilor de lux din Bucuresti.

In cursul zilei de ieri, in cadrul evenimentului, dezbaterile au inclus francizare versus multibrand si a fost analizat falimentul Hugo Boss in Romania.

Cea de-a doua zi este sub semnul crize financiare, CPP prezentand in cadrul seminariilor solutii concrete pentru atenuarea efectelor crizei.

CPP Management Consultants Ltd, singura companie central si est europeana de consultanta specializata in industria de lux. Clientii directi ai CPP sunt atat brand-urile de lux internationale de renume (independente sau parte din grupuri gen LVMH, Gucci Group, Richemont) cat si investitori/antreprenori locali si regionali interesati in a-si dezvolta o afacere in industria de lux, prin francizare, multibrand, dealership sau contracte management. Serviciile de consultanta CPP includ: studii de fezabilitate, strategii de business, analize de piata, business plans, strategii de marketing, business development etc. Aceste servicii nu se adreseaza numai afacerilor de tip start up dar si celor deja existente, pentru acestea din urma asigurand optimizarea si dezvoltarea.

www.luxurydays.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *