Evenimente

LUXURY SUMMER – TASTE THE EXCLUSIVITY!

Mamaia va fi gazda unui eveniment glamour. Intre 11 si 13 iulie 2008 se desfasoara pe platforma Power Marine expozitia LUXURY SUMMER.

Peste mai putin de o luna portile luxului se vor deschide! Aflata in plin sezon estival, statiunea Mamaia va deveni pe parcursul a trei zile atractia oamenilor iubitori de frumos.
Conceptul Luxury Summer se bazeaza pe valorificarea unui spatiu neconventional, care face legatura intre prezentarea propriu zisa a exponatelor si atmosfera serilor de vara, transformand experienta luxului intr-una speciala pentru publicul pasionat.

Astfel, timp de 3 zile, in cortul amplasat pe platforma Power Marine din fata Hotelului Rex, va avea loc un adevarat spectacol de eleganta si rafinament, atat prin evenimentele pregatite de care organizatori, cat si prin modalitatea in care vor fi prezentate exponatele. Elementele ce vor compune decorul vor fi alese din materiale vaporoase, panze si matasuri fine iar spectacolul de lumini va surprinde in mod placut publicul vizitator.

Platforma Power Marine are o dimensiune de aproximativ 13300 mp, fiind compusa dintr-o parcare de aproximativ 7000 mp si o zona pietruita de 5000 mp.

In cadrul expozitiei vor fi prezentate ultimele tendinte in materie de moda, hi-tech, leisure, accesorii de lux, design interior, yachting si auto. Din aceste domenii au fost atent selectionate numai exponate ce se incadreaza in segmentul de lux, respectand astfel tendinta evenimentului.

Spatiul de expunere oferit de platforma Power Marine, precum si decorul spectaculos, confera toate atuurile unui eveniment de inalta tinuta, pastrand totusi exuberanta unor serate in aer liber.

Vara aceasta se poarta LUXURY SUMMER!

www.luxurysummer.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *