LifeStyle

Luiza Bucur a gasit secretul frumusetii

Luiza Bucur , lector in cadrul Federatiei Romane Sport pentru toti si vedeta emisiunii TV Fit & Chic, si-a deschis a doua sala de sport din Bucuresti. Acum va puteti antrena alaturi de ea atat in cadrul salii National Fitness Center din Cotroceni cat si la noul studio lansat. Promovand conceptul Sanatate prin Miscare , Luiza Bucur adauga la acesta unul nou care se adreseaza tuturor persoanelor care isi doresc sa isi prelungeasca tineretea si forma fizica cat mai multi ani: Sport si Frumusete.“Am antrenat multe persoane pana acum si de fiecare data m-am bucurat sa observ o schimbare pozitiva care nu a tinut numai de armonia trupului. Miscare inseamna sanatate, optimism, disciplina si nu in ultimul rand frumusete.Observ transformari majore la persoanele cu care lucrez, devin mai increzatori, mai detasati de problemele cotidiene macar in acele minute pe care le petrec la sala. Pentru mine miscarea inseamna frumusete vesnica, as dori sa transmit acest secret tuturor celor care se simt apasati de probleme sau de complexe”, a declarat Luiza Bucur.
Noua sala de sport se adreseaza persoanelor care doresc sa isi imbunatateasca modul de viata, isi doresc sa se mentina sanatosi si frumosi. Antrenamentele sunt personalizate pentru fiecare persoana in functie de necesitati. Programul de functionare este adaptat pentru a veni in intampinarea persoanelor foarte ocupate.
Alaturi de programele de antrenament Grup exista doua optiuni noi , Personal Trainer si Family Fit.
Personal Trainer este un program personalizat de antrenamente dedicat celor care doresc o monitorizare si o consultanta atenta in ceea ce priveste nutritia.
Family Fit este un program foarte atractiv adresat intregii famili: tata, mama, copiii si de ce nu bunicii familiei care doresc sa ia parte la un program de antrenamente in care nu lipseste voia buna.

Sala Luiza Bucur Fitness Studio, www.luiza-bucur.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *