MUZICA

Lucian Colareza canta cu BUG Mafia

Recent, trupa BUG Mafia a lansat noul album mult asteptat de fani si nu numai, intitulat “Inapoi in viitor”.
De-a lungul timpului, “taticii” rap-ului romanesc ne-au obisnuit cu colaborari “cheie”cum ar fi cea cu Loredana, Catalina Toma, Bodo si multi altii. Ei bine,de aceasta data baietii au ales un nume nou, care a venit impreuna cu o schimbare interesanta de sound: Lucian Colareza. Piesa pentru care a fost cooptat Lucian se numeste “Cand trandafirii mor” si a strans cele mai multe vizualizari de pe noul album, aproape 5 milioane in doar 3 luni.
Lucian Colareza are doar 23 de ani si vine din Constanta, stilul muzical abordat de el avandu-si radacinile in muzica lui David Bisbal, Luis Miguel si Alejandro Sanz.
Isi doreste sa-si construiasca, pas cu pas, o cariera in muzica si, drept urmare, a lansat primul sau single intitulat Aventura, ce a fost semnat deja la cateva case de discuri foarte importante din afara tarii si e in curs de promovare, fiind compus si produs de un nume care se face tot mai auzit pe piata muzicala, Catalin Dascalu.
“Nu as vrea sa ajung vedeta peste noapte, vreau sa-mi construiesc cariera incet si sigur pentru ca mi se pare mai durabil asa…Daca ajungi foarte sus din prima e foarte usor sa aluneci si sa cazi foarte repede.Am muncit enorm inca de mic in sala de repetitii, la ore de canto si in festivaluri importante de muzica si stiu ca visul meu va deveni realitate in curand…” ne-a declarat Lucian.
Puteti asculta mai jos “Aventura”:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *