LifeStyle

Lotto prezinta echipamentul Rapid pentru Cupa UEFA

Maine, 16 septembrie 2008, la Sala Giulesti, Lotto prezinta noul echipament de joc al echipei Rapid pentru meciurile disputate in Cupa UEFA. La conferinta vor participa Constantin Zotta – Director General FC Rapid, Jose Vitor Dos Santos Peseiro – antrenor principal, Vasile Maftei – capitan FC Rapid si Costin Lazar – mijlocas. Participarea in UEFA este marcata de catre producatorul italian de echipament sportiv prin crearea unei noi linii de echipament de joc dedicata acestei competitii. Designul este exclusiv la nivel international si a fost creat special pentru echipa Rapid cu aceasta ocazie.

Moderne, confortabile, create pentru a veni in sprijinul jucatorilor si a sustine activitatea de performanta a acestora, echipamentele oferite de Lotto sunt unice atat prin design, combinatie de culori dar si prin caracteristicile tehnice pe care le au – toate fiind realizate prin transfer termic sublimatic.

“Pentru noi, realizarea unui echipament de calitate, inseamna sa reusim sa vedem atat cerintele tehnice dar si estetice ale acestuia. Un echipament de fotbal nu trebuie sa fie doar de cea mai buna calitate si sa inglobeze cele mai noi tehnologii, el trebuie sa reflecte personalitatea echipei si prin design si materialele folosite sa ofere confort si o imagine impecabila. Rapid, este o echipa increzatoare in fortele proprii ce constientizeaza necesitatea unui echipament de cea mai buna calitate.” declara Razvan Pascariu, Sales Manager Lotto.

Pentru ca fotbalul inseamna nu doar miscare, ci o miscare precisa, ghetele de fotbal Lotto Zhero Gravity ce inglobeaza noua tehnologie Twist&Go, ofera prin proprietati si tehnologii incorporate o forma aerodinamica piciorului aflat in miscare diminuand socurile produse asupra calcaiului la contactul violent cu solul oferind o protectie sporita. De asemenea, asigura o mai mare durabilitate in timp echipamentului, prevenind uzura prematura a acestuia.

Aceste caracteristici ale echipamentelor sportive au asigurat marcii Lotto o prezenta definitorie in fotbalul romanesc, dovada a pozitiei pe care marca si-a castigat-o pe piata si a aprecierii de care se bucura din partea sportivilor de performanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *