LifeStyle

Loto 6 din 49: de Paste

În duminica de Paşti vor fi două trageri speciale pentru românii care vor cumpăra un bilet la Loto 6/49, anunţă Loteria Română . Pentru cea de-a doua tragere, fondul de câştiguri al categoriei I se suplimentează cu 500.000 de lei. Marele premiu a ajuns la peste 9 milioane de euro.

Loto 6 din 49

În prima zi de Paşti, Loteria Română organizează Tragerile Speciale ale Sărbătorilor de Paşti. Mai exact, la jocul loto 6/49 vor avea loc două trageri: o tragere “principală” şi una “suplimentară”.

Astfel, cu acelaşi bilet, jucătorii la vor participa la ambele trageri de Paşti. Pentru cea de-a doua tragere, Loteria Română va suplimenta fondul de câştiguri al categoriei I cu suma de 500.000 de lei.

În urma tragerii 6/49 care a avut loc duminică se înregistrează un report în valoare de 37.729.735,69 lei (peste 9,2 milioane euro).

Această sumă se reportează pentru tragerea “principală” , deoarece joi, 21 aprilie, nu vor avea loc trageri 6/49 şi Noroc. De asemenea, în cazul în care, la tragerea “principală” Loto 6/49 se înregistrează report la categoria I, suma respectivă se va reporta pentru tragerea “suplimentară”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *