MUZICA

Loredana, Oana Cuzino si Emilia Popescu canta pe Salvati-va ingerii!

Loredana, Oana Cuzino, Emilia Popescu sau Florin Piersic Senior, sunt doar cateva nume care canta pe ‘Salvati-va ingerii!’ pentru copiii bolnavi de cancer.

Albumul are caracter umanitar, deoarece sumele rezultate din vanzarea acestui album vor fi donate fundatiei Teodora Gerogescu in scopul ajutorarii copiilor bolnavi de aceasta maladie incurabila.

Materialul discografic va fi lansat pe piata la sfarsitul lunii ianuarie si este cel mai nou album editat de MediaPro Music si Cornel Ilie, solistul trupei Vank.

Albumul “Salvati-va ingerii!” a fost produs la initiativa lui Cornel Ilie si reuneste atat nume sonore din industria muzicala, precum Loredana, Gabriel Cotabita, Ioan Gyuri Pascu in duet cu fetita lui Ana Iarina sau Mita de la Bere Gratis, cat si vedete care nu au cariere in muzica dar care au dorit sa intinda o mana spre acesti copii cu probleme.

Silviu Prigoana si Adriana Bahmutean, Oana Cuzino care canta in duet cu fetia ei Noemi sau Emilia Poescu in duet cu Florin Piersic Senior sunt cateva din vedetele care si-au imprumutat vocile pentru realizarea albumului umanitar “Salvati-va ingerii!”.

“Asa cum cazul Teodorei, fetita Lianei Stanciu si a lui Mita, este un exponent pentru situatia tragica in care se afla o multime de copii, si acest album vreau sa fie un exponent pentru ajutorul care poate fi dat de oricine pentru orice copil care sufera de aceasta maladie”, a declarat Cornel Ilie.

“Mi-a luat 7 saptamani sa compun albumul, sa ii strang pe cei care au cantat si sa il inregistrez. E aproape un timp record, dar poate si ingerii m-au ajutat… Sunt onorat ca oameni cu suflete mari au acceptat invitatia mea, ca asa voci mari imi canta piesele si ca pot sa ajut si eu, cumva, pe cei care au nevoie de mine sau de noi toti. Un album cumparat este o zi mai buna in plus pentru niste copii”, a mai spus solistul Vank.

Sursa: MediaPro Music

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *