Stiri

Locuri de munca pentru studenti in Hawaii si Las Vegas

Companiile din Romania de Work and Travel in Statele Unite au inceput recrutarile pentru sezonul 2009, venind cu oferte tentante pentru studenti. Cel mai cunoscut program de schimb cultural pentru studenti, Work and Travel USA, a luat nastere in anii ’60, in Romania devenind activ abia incepand cu anul 2000. Work and Travel se adreseaza studentilor, masteranzilor si doctoranzilor la zi si se desfasoara pe timpul vacantei de vara. Pentru anul viitor, liderii de piata din domeniu apreciaza o crestere de 30% al numarului de studenti care vor pleca in America prin acest program.

Conform site-ului www.americanexperience.ro, pentru anul viitor, American Experience propune o serie de pachete cu destinatii speciale pentru cei care doresc sa participe in program. “Am reusit sa punem la dispozitia studentilor o serie de pachete cu locuri limitate in locatii speciale. Locuri precum Hawaii, Las Vegas, Florida, Ocean City sau California pot deveni acum destinatia studentilor care doresc sa petreaca o vara dincolo de ocean avand un job de vara” spune Mihai Paun, General Manager American Experience Romania.

Pentru sezonul 2009, American Experience propune un total de 9 locatii speciale de Work and Travel in America, grupate in cate 3 pachete customizate pe gusturile tuturor – Beach & Sun, Adventure si Lifestyle.

“Programul Work and Travel in Statele Unite este o oportunitate unica pentru studentii romani. Sa vezi America din studentie sa poti lucra si castiga bani exact ca un american este o experienta extraordinara. Studentii romani s-au aratat mereu interesati de lucruri noi, care le pot schimba viata considerabil si care ii pot ajuta real in ascensiunea lor profesionala.” a mai adaugat Mihai Paun.

Numarul studentilor din Romania reprezinta 7% din totalul tinerilor care participa la acest program la nivel mondial. Cu un venit mediu net de 5000 de dolari in urma celor 3 luni de munca in Statele Unite, cei 8000 de studenti romani au adus in tara 40 de milioane de dolari in sezonul 2008.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *