LifeStyle, Vedete

Lobont o vrea pe Elena

Elena GheorghePortarul Nationalei se da de ceasul mortii sa afle numarul de telefon al cantaretei
Fosta solista de la Mandinga a pus pe jar inima celui mai cunoscut portar din Romania. Bogdan Lobont tine, se pare, cu tot dinadinsul sa o cunoasca pe frumoasa cantareata.
Fotbalistul s-a interesat la mai multe persoane de numarul de telefon al Elenei Gheorghe, fara rezultat insa.

Desi face “investigatii” de mai bine de o saptamana, Lobont nu a luat inca legatura cu blonda. Pesemne ca isi doreste sa o intalneasca, pentru ca, gestul lui de a-i telefona sa nu fie interpretat gresit, mai ales ca multi dintre colegii lui au trecut prin episoade destul de neplacute folosind aceasta reteta cu alte vedete. Ocazia de a o vedea in carne si oase a fost insa ratata. Cei doi s-ar fi putut intalni fara niciun fel de problema la nunta lui Dan Petrescu. Elena a sustinut un recital la aceasta petrecere, iar Lobont se afla pe lista invitatilor. Din nefericire, portarul a fost convocat in cantonament la Timisoara si nu a mai putut ajunge la Palatul Snagov.
Cantareata traieste o poveste de iubire nascuta pe scena. Elena Gheorghe s-a indragostit de trombonistul Cornel Ene, pe vremea cand amandoi cantau in trupa Mandinga.

Pe larg in Cancan! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *