MUZICA

Linda Teodosiu îşi prezintă noul single, luni, la ProFM

Linda Teodosiu, cântăreaţa care a cucerit Germania odată cu participarea la concursul “Deutschland sucht den Superstar/ Germania îşi caută superstarul”, va fi prezentă luni, de la ora 11.00, în studioul ProFM, pentru a vorbi despre noul ei single, “Reprogram My Heart”, informează postul de radio, citat de Mediafax. Luni, 2 august, de la ora 11.00, Cetin Raşit are o invitată specială în studioul ProFM – pe Linda Teodosiu, cântăreaţa care a cucerit Germania odată cu participarea la concursul “Deutschland sucht den Superstar”. Fiica celebrului saxofonist Flavius Teodosiu îşi promovează noul single, “Reprogram My Heart” – versiunea Bodybangers Remix.

“Reprogram My Heart” este cel de-al doilea single de pe albumul de debut al Lindei Teodosiu, “Under Pressure”, lansat iniţial în Germania şi disponibil în prezent şi în România.

Linda Teodosiu a început să cânte la vârsta de cinci ani, iar mai târziu s-a alăturat trupei tatălui ei, cu care a acompaniat muzicieni precum Gloria Gaynor, Jennifer Rush, Chris de Burgh sau Jessica Simpson. În primăvara trecută, Linda Teodosiu a cântat în deschiderea a patru concerte pe care Beyonce le-a susţinut în Germania.

Madalina Cerban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *