Vedete

Lili Sandu revine Acasa

Din aceasta toamna, telespectatorii o vor vedea Acasa TV pe Lili Sandu care va juca intr-o noua productie de televiziune. Noul proiect, care va fi difuzat de postul Acasa este marca Promance, o noua companie a MediaPro Pictures.

Vedeta nu este la prima colaborare cu studiorile din Buftea, ea interpretand pana acum doua roluri, unul in prima telenovela romaneasca “Numai iubirea” si cel de-al doilea in “Pacatele Evei”.

Dupa o pauza de 2 ani, Lili Sandu a declarat: “Sunt foarte fericita sa revin Acasa. Imi doresc sa ma reapuc de munca pe platourile de filmare pentru ca, in acesti doi ani, m-am concentrat pe muzica si mi-a lipsit foarte mult actoria. Lucrul pentru albumul ‘Under my soul’ a fost motivul care m-a tinut departe de micul ecran, dar recunosc ca abia asteptam sa joc intr-o noua productie difuzata de Acasa, pentru ca m-am inteles de fiecare data excelent cu echipa”.

Actrita a precizat ca abia asteapta sa inceapa filmarile si ca-si doreste sa dea tot ce are mai bun: “Vreau sa ma ridic la inaltimea asteptarilor si sa-i multumesc pe cei ce mi-au acordat inca o data increderea lor”.

Sursa: AcasaTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *