Concursuri

LifeStyleDigital.ro si Freeman Entertainment te invita la film!

Scris si regizat de Damien Chazelle (Whiplash), „La La Land” urmareste povestea Miei (Emma Stone), o actrita aspiranta si a lui Sebastian (Ryan Gosling), un muzician indragostit de jazz.

 

“Ca un dar de la zeii filmului…, La La Land ne poarta intr-o lume mai glorioasa decat a noastra”.( Moira Macdonald, Seattle Times).

“La La Land insufla o noua viata intr-un gen uitat, cu o directie sigura, performante puternice si un exces irezistibil de pasiune” (Critics Consensus on Rottentomatoes.com).

 “La La Land este o oda asumata pentru clasicul Hollywood” (Roger Ebert, film critic).

 

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la filmul La La Land, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

 

Numeste un film in care Ryan Gosling si Emma Stone au jucat impreuna:

  1. a) Crazy, Stupid, Love
  2. b) Drive
  3. c) Magic in the moonlight

 

Din 23 decembrie, vino la cinema nu sa vezi, ci sa traiesti un film asa cum se faceau altadata. Vino sa vezi La La Land, cu Ryan Gosling, Emma Stone si John Legend. Capodopera care a uimit criticii si a cucerit 7 nominalizari la Golden Globe, 21 de premii si alte 41 de nominalizari. La La Land, despre tinerete, iubire, jazz, vise si pasiune. Magic, ambitios si stralucitor. Un film distribuit de Freeman Entertainment. Mergi la cinema din 23 decembrie.

Perioada de concurs pina pe 2.01.2017. Castigatorii primesc informatiile pe e-mail!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *