Evenimente

Lifestyle Expo, in septembrie la Budapesta

Un megaeveniment comercial care va include modă, cadouri şi electronice se va desfăşura între 15 şi 17 septembrie la SYMA Sport and Event CenterProduse de cea mai bună calitate şi design exclusivist, provenind din Hong Kong şi regiunea Canton din sudul Chinei, vor constitui oferta principală a  primei ediţii a Lifestyle Expo, manifestare de amploare, care se va desfăşura între 15 şi 17 septembrie la SYMA Sport and Event Center în Budapesta. Peste 160 de firme vor prezenta tendinţe de ultimă oră în domenii cum ar fi:

– Modă ÅŸi accesorii

– Cadouri ÅŸi produse pentru casă

– Electronice

– Electrocasnice

– Echipamente pentru telecomunicaÅ£ii

– Jucării

Produsele se caracterizează printr-un design ultramodern şi/sau tehnologie avansată, răspunzând astfel celor mai exigente cerinţe ale consumatorilor din Ungaria şi de pe pieţele învecinate. Calitatea excepţională şi varietatea produselor prezentate vor face din vizitarea acestei expoziţii o ocazie de invidiat.

În primele două zile, Lifestyle Expo va fi deschisă doar pentru comercianţi, iar pe 17 septembrie, produsele provenite din Orientul Îndepărtat vor fi accesibile  publicului larg, care va putea asista la rafinate show-uri de modă. Pentru comunitatea de afaceri din Ungaria şi din ţările vecine, Lifestyle Expo reprezintă o oportunitate comercială de excepţie, în cadrul căreia comercianţii vor putea lua contact cu producători de bunuri de cea mai înaltă calitate, îşi vor putea extinde reţeaua de furnizori şi vor avea acces la servicii personalizate pentru afacerile lor.

EdiÅ£ia din acest an a Lifestyle Expo constituie o premieră, reunind pentru prima oară în calitate de parteneri organizatori două prestigioase instituÅ£ii: Consiliul de Dezvoltare Comercială din Hong Kong (Hong Kong Trade Development Council – HKTDC) ÅŸi Departamentul de ComerÅ£ Exterior ÅŸi de Cooperare Economică din Provincia Guandong (Canton). Efortul comun al celor doi organizatori se va concretiza într-o spectaculoasă desfăşurare de forÅ£e în domeniul designului ÅŸi tehnologiei, răspunzând pe deplin valorilor consumatorilor. ExpoziÅ£ia din acest an îşi propune astfel să completeze succesul Style Hong Kong Exhibition, organizată de HKTDC în 2006, tot la Budapesta.

Există multe asemănări între Hong Kong şi Canton. Ambele regiuni sunt cunoscute pentru capacitatea şi tradiţia în producerea şi exportul de bunuri de consum moderne, de cea mai înaltă calitate şi care lansează noi tendinţe. În plus, ambele regiuni sunt permanent deschise către noi pieţe.

„Budapest Lifestyle Expo va prezenta produse de lifestyle ÅŸi branduri care oferă deopotrivă un excelent raport calitate-preÅ£ ÅŸi un design excepÅ£ional”, a declarat Ralph Chow, Director de Promovare a Produselor din cadrul HKTDC. „Vom oferi noi oportunităţi de afaceri pentru comercianÅ£i, care să satisfacă cerinÅ£ele particulare ale consumatorilor din această Å£ară. ÃŽn 2007, schimburile comerciale între Hong Kong ÅŸi Ungaria a atins 1,268 miliarde, ceea ce reprezintă o creÅŸtere de 21% faţă de anul precedent. ÃŽn primele cinci luni ale acestui an am constatat o creÅŸtere suplimentară de 24%. ÃŽn acest moment, Ungaria ocupă locul 32 în clasamentul partenerilor comerciali ai Hong Kong-ului”, a spus Ralph Chow, Director de Promovare a Produselor din cadrul HKTDC.

Pentru mai multe informaţii cu privire la Lifestyle Expo, vă invităm să vizitaţi pagina www.hktdc.com/lifestyleexpobudapest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *