Concursuri

LifeStyle Digital te invită la Lego Batman

Cel mai cool super erou se intoarce in negru. Si galben. Batman are propria lui animatie! Impreuna cu credinciosul Alfred, senzuala Batgirl si simpaticul Robin, lupta impotriva lui Joker si a pleiadei de super rai: Harley Quinn, Bane, Mr. Freeze, Pinguinul si multi altii. Dar va trebui sa invete sa renunte la ideea ca Batman lucreaza singur si poate, doar poate, sa se mai relaxeze putin. E nevoie de o echipa pentru a construi un erou.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la animatia Lego Batman: Filmul.
Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei

In Lego Batman: Filmul, acest actor ii da viata lui Batman. Este cunoscut pentru rolurile din Arrested Development si 30 Rock, precum si pentru animatiile Despicable Me, Ratatouille sau Monsters vs, Aliens. Care este numele sau?

a) Will Arnett
b) Bryan Cranston
c) Jason Bateman

Din 10 februarie, afla daca Batman locuieste in subsolul lui Bruce Wayne sau Bruce Wayne locuieste in mansarda lui Batman. Vino cu toata familia la Lego Batman: Filmul, o animatie cu mega actiune si umor pentru copii si adulti. O productie Warner Bros. Pictures distribuita in Romania de Freeman Entertainment. Disponibil in varianta subtitrata cu vocile lui Will Arnett, Michael Cera, Zach Galifianakis si Rosario Dawson sau dublata de Tudor Chirila, Loredana, Laura Cosoi si Adrian Despot.
Vizioneaza-l din 10 februarie in 3D, 4DX si IMAX 3D.

 

Concurs activ pînă pe 20.02.2017. Castigatorii sunt anuntati pe email.

8 Comments

  1. Raspuns a) Will Arnett.
    P.S. De ce invitatiile nu pot fi folosite si in salile Cinema City din provincie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *