LifeStyle Archive

Computerblog a publicat top 10 telefoane bune și ieftine la început de 2018

Blogul de tehnologie Computerblog.ro a publicat ieri top 10 telefoane bune și ieftine la început de 2018, un articol care merită citit. Dacă vă interesează telefoanele ieftine cu Android.

Cum aleg o masină de spălat în 2017?

Am povestit mai demult cum aleg masina de spălat: LG, Samsung sau clasicii Indesit, Whirlpool. Deși am pus întrebarea asta acum opt ani, deocamdată nu am un răspuns clar.

Echipa Loredana la Vocea Romaniei a ales sa-si foloseasca expunerea de la tv pentru o fapta caritabila

Pentru ca in fiecare an ca jurata la Vocea Romaniei, Loredana le-a spus participantilor ca e mult mai important ceea ce invata pe parcursul competitiei decat premiul in sine, vedeta le-a propus concurentilor ei din acest an sa participe la un proiect inedit.

Fashion Days dă startul inspirației la Summer Well

Fashion Dayseste partener Summer Well, festival care se va desfășura în perioada 13 – 14 august, la Domeniul Știrbey. Sub umbrela #timeformusic, Fashion Days a pregătit pentru participanții Summer Well un spațiu inspirat din atmosfera de festival. Spatiul Fashion Days este împărțită în 3 zone: zona de relaxare, locul unde vizitatorii pot aștepta în voie

Târg de Rusalii- Piața Țărănească la MNȚR

Piața Țărănească organizează Târg de Rusalii, în curtea Muzeului Național al Țăranului Român, în perioada 17-19 iunie 2016. Accesul se face prin Monetăriei nr. 3 și intrarea este liberă.

Infractorii vând bilete false la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro

Circulă email-uri spam care promit bilete ieftine, evident false, pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Citește acum: am terminat review-ul Huawei P9

Citește chiar acum articolul meu Huawei P9 review – am testat telefonul cu cameră foto Leica.

FashionUP îşi măreşte colecţia de produse şi anunţă parteneriatul cu Puma

Magazinul online FashionUP anunță extinderea portofoliului de produse, incluzând din această lună și Puma România, unul dintre cele mai îndrăgite și solicitate branduri de vestimentaţie sportivă. FashionUP vine astfel în întâmpinarea dorinţei clienților de a avea acces la o gamă cât mai variată de produse la cele mai bune preţuri.

Okey.ro se mută – cum aflați de concursuri

OKey se mută și în curând nu va mai fi același site. Cei care vor să participe în continuare la concursurile Lifestyle Digital vor putea afla noutățile pe Facebook. O să vă trimit și email. Puteți regăsi curând totul pe lifestyledigital.ro.

Cartelele Digi pot fi reîncărcate în rețeaua de magazine partenere PayPoint

Cartelele Digi pot fi reîncărcate în rețeaua de magazine partenere PayPoint. PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, anunță extinderea parteneriatului cu grupul RCS & RDS, unul dintre cei mai importanți operatori de telecomunicații din regiune, şi pe segmentul telefoniei mobile preplătite. Astfel, utilizatorii cartelei Digi își vor