LifeStyle

Life Portraits pentru dezvoltarea personala a tinerilor

AIESEC Bucuresti organizeaza « Life Portraits », un eveniment ce are menirea sa-i puna pe tineri fata in fata cu nume importante romanesti, oameni cu o experienta de viata inedita, si sa le ofere un ambient relaxant pentru a purta o serie de discutii pe teme la alegere. Scopul declarat al evenimentului este ca aceste discutii sa le modeleze personalitatea, sa ii inspire in deciziile pe care le vor lua pe viitor si sa le ofere sansa de a-si alege modele verosimile, cu adevarat demne de urmat in viata.

Speakerii, oamenii din spatele reusitelor uimitoare, care vor incerca sa produca o schimbare in cei ce ii vor asculta, sunt urmatorii: Bancea Neculai (General de Aviatie in rezerva, veteran de razboi), Oliver Lustig si Liviu Beris (primul este membru, al doilea este presedinte al “Asociatiei Evreilor Romani Victime ale Holocaustului”), Felicia Filip (soprana de renume international), Cristian Mihailescu (cunoscut regizor si director de opera), Sandra Pralong (fondatoare a agentiei de Comunicare si Relatii Publice ,dar si a fundatiei SynergEtica) si Alexandra Popovici (directorul ).

“Prin « Life Portraits » ne dorim ca tinerii sa invete sa-si foloseasca atuurile personale dincolo de cele profesionale, care in realitatea cotidiana a secolului 21 ne ocupa majoritatea timpului. La o varsta la care avem impresia ca putem muta muntii din loc, este important sa gasim cheia confortului personal, fericirea in lucrurile marunte ale vietii si nu in ultimul rand sa ne formam ca oameni. Haideti sa descoperim impreuna unde este cheia succesului pe plan personal , mai presus de cel profesional, al unor oameni care intr-adevar au mutat munti din loc” (Alina Iuga, Presedintele Comitetului de Organizare al “Life Portraits”, AIESEC Bucuresti)

Evenimentul va avea loc pe data de 8 iunie, incepand cu orele 15:00, locul de desfasurare fiind ceainaria “Serendipity”, Str. Dumbrava Rosie nr. 12. Pentru inscriere dar si pentru mai multe detalii este disponibil site-ul: http://life-portraits.aiesec.ro

AIESEC este cea mai mare organizatie internationala de tineri studenti, prezenta in peste 100 de tari si teritorii, cu peste 40.000 de membri ÅŸi 61 de ani de existenta. Scopul AIESEC este dezvoltarea liderilor care sa aiba mai tarziu impactul necesar in societate. In Bucuresti AIESEC are o experienta de 19 ani in proiecte dedicate tinerilor, activitati menite sa le stimuleze implicarea activa in comunitatea locala si sa le dezvolte calitatile ÅŸi abilitatile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *