Stiri

Lidl în România

Pregătirile de transformare a magazinelor Plus în Lidl au început. Vezi o listă cu produse proprii Lidl care ar putea lua locul celor pe care le știai deja de la Plus.
În România, Kaufland face parte din grupul Lidl.

Primul magazin al retailerului Lidl din Bucureşti este deja finalizat, iar în magazinele Plus a început deja înlocuirea cărucioarelor portocalii cu unele albastre. Reprezentanţii companiei nu doresc să menţioneze pentru moment când anume se va face trecerea de la Plus la Lidl sau când vor fi deschide primele magazine, dar spun că românii vor putea găsi pe rafturile magazinelor produse sub mărcile proprii.

“Vă putem confirma faptul că 2011 este anul deschiderii primelor magazine Lidl în România. Cumpărătorii români vor putea găsi în magazinele noastre cunoscutele mărci private Lidl, produse de cea mai înaltă calitate la cel mai bun preţ”, au declarat pentru Money.ro, reprezentanţii companiei.

Deşi compania nu doreşte să menţioneze care sunt mărcile ce vor fi aduse în magazinele din România, Money.ro a identificat care sunt mărcile ce se regăsesc pe rafturile magazinelor din Bulgaria și care ar putea fi aduse și în România.

Adrese Lidl In Bucuresti
Fizicienilor, Strada, 15B,032063 Bucuresti
Str. Turnu Magurele 230-232, 041712 Bucuresti
Str. Serg. Stefan Crisan, 31, 060312 Bucuresti
Bd. Iuliu Maniu, Nr. 8 B, Sektor 6, 061107 Bucuresti
Str. Valea Oltului, 93-107, 061971 Bucuresti

Afla mai mult la www.lidl.ro

9 Comments

  1. Am fost la cel din Fizicienilor. Interesant dar nimic impresionant. Preturi mai mari ca in Auchan.Remarcabile briosele lor cu ciocolata:)

  2. acea persoana nico probabil ca e invatata cu marfurile turcesti si chinezesti.la lidl sint 90% nemtesti.astea sint mai greu de ,,digerat,,ptr unii.multe produse sint la jumatate de pret ca de ex brinza mascarpone care este la 5.5,iar la alte mag este 14,9.deci…

  3. pe cand oare vom avea si noi intr-adevar preturili si marfurile care se gasesc in magazinele lidl din restul europei?
    este o mare diferenta,atat la preturi cat si de calitate
    pact!!

  4. am lasat un comentariu si nu am primit nici un raspuns, nu le citeste nimeni?Va rog astept raspunsul va multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *