Evenimente

Liceeni din toata tara luptati-va! – 'NATIONAL Highschool Street Dance CUP'

Liceele din cinci orase ale tarii (Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj, Oradea) au intrat in lupta pentru “NATIONAL Highschool Street Dance CUP”, dar si pentru premiile in valoare de 3000 de euro. Competitie intre licee aflata la prima editie,“NATIONAL Highschool Street Dance CUP” porneste lupta liceelor pentru titlul de liceu campion la street dance! Pentru liceele din Bucuresti, competitia are loc la Club Session ( str. Elefterie nr. 47-49, Pta. Cotroceni ) timp de 5 saptamani, in fiecare sambata, incepand cu 23 februarie 2008. Marea finala nationala va avea loc la Bucuresti sambata, 22 martie 2008. Organizatorii – 3C Events si StreetBeat anunta un eveniment “cu priza” la public avand ca invitati pe Dj. Zakaos si pe Virgil Batista (Kiss FM). Powered by Kiss FM & Kiss TV.

Concursul este deschis oricarui liceu din Bucuresti, in competitie putand intra mai multe echipe dintr-un singur liceu. Componeta unei echipe poate varia intre 4 si 7 membri, fiecare dintre echipe fiind incurajate sa vina cu propria galerie. Mai mult, la fiecare eveniment, va fi desemnata cea mai tare galerie si va fi rasplatita cu premii surpriza.

Astfel in Bucuresti desfasurarea NATIONAL High school Street Dance CUP va fi structurata pe 5 etape:

– 23 februarie – Etapa I – “I’m Just Dancing”
– 1 martie – Etapa II – “I Love to Dance”
– 8 martie – Etapa III – “I’m Really Dancing”
– 15 martie – Etapa IV – “Freestyle”
– 22 martie – Etapa V – “National Finals”

Regulamentul competitiei se afla pe www.3cevents.ro iar liceeni se pot inscrie pana pe data de 20 februarie.

In celelalte 4 orase, concursul va avea o singura etapa, concomitent cu cele din Bucuresti (Constanta – 23 februarie, Oradea – 1 martie, Cluj-Napoca – 8 martie, Brasov – 15 martie).

Sistemul de premiere este unul inovativ, participantii luptand pentru puncte, care se vor transforma in bani. Premiile sunt in valoare totala de 3000 euro (110 milioane lei vechi).

Invitatii speciali: DJ Zakaos (USA) si MC Virgil Batista (Kiss Fm & Kiss TV), Connekt R, Alex (Yamasha) si trupe de street dance cu renume din Bucuresti.

Ca orice alt stil de dans, street dance-ul este o forma de exprimare a proprilor ganduri, trairi, sentimente si emotii precum si o forma de comunicare extrem de libera. In ultimii 10 ani, street dance-ul a cunoscut o evolutie nemaiintalnita pana acum. In Romania, numarul practicantilor acestui sport este in continua crestere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *