Evenimente

Liberty Parade – Fii liber si fii responsabil!

Liberty Parade, cel mai mare eveniment dance din Romania isi deschide portile pe 19 iulie. Pe Liberty Parade Arena isi dau intalnire, inca o data, dansul, muzica, cheful de viata, iubirea, spectacolul, spiritul liber, intr-o noapte luuuuunga si plina de culoare!
Si pentru ca zecile de mii de oameni care umplu Liberty Parade Arena in noaptea de 19 iulie au nevoie sa ajunga cu bine acasa dupa ce au petrecut pana la rasaritul soarelui, organizatorii de la Radio 21 au stabilit un set de masuri care vor fi luate pe tot parcursul evenimentului.

O intreaga echipa se securitate se va ocupa de siguranta participantilor, pe parcursul intregului eveniment. Pentru ca siguranta tuturor celor care intra pe Liberty Parade Arena sa poate fi garantata, va exista din partea echipei de securitate un control corporal, inainte de a se intra in Arena. Sunt interzise obiectele contondente, drogurile, obiectele din sticla sau plastic, armele sau alte obiecte periculoase. Echipa de securitate poate refuza accesul la eveniment a oricarei persoane care este prinsa avand asupra sa unul dintre obiectele enumerate mai sus.

Liberty Parade nu tolereaza drogurile. Un eveniment muzical de calitate superioara te ajuta sa te simti ‘high’ pe muzica celor mai tari artisti si DJ-i, asa ca drogurile e mai bine sa fie lasate acasa. Politia nu va face nici un fel de abateri de la regulile existente privind posesia si consumul de droguri si ca cei prinsi avand asupra lor orice fel de substante stupefiante vor fi arestati pe loc.

Echipa care se va ocupa de ‘Primul Ajutor’ va fi prezenta pe tot parcursul evenimentului Liberty Prade. Personalul medical e disponibil pentru orice vizitator al festivalului care intampina probleme de sanatate. Harta amplasamentului medical va fi afisata vizibil la locatia evenimentului.

Accesul persoanelor sub 18 ani nu va fi permis in incinta Liberty Parade Arena.
Vibe FM ii asteapta pe toti cei care vor sa afle mai multe despre regulile pe Liberty Parade Arena sa faca o vizita pe www.libertyparade.com.
Ne vedem la mare pe 19 iulie! Libertatea si responsabilitatea merg mana in mana la Liberty Parade 2008. Be Free!
Liberty Parade este un eveniment produs de Radio 21 si promovat de Vibe FM, impreuna cu prietenii de la Pepsi, RedBull si Cefin Used Trucks.

www.libertyparade.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *